Συγκινεί ο Μιχαΐλοβιτς: «Πάσχω από λευχαιμία, έκλαιγα για μέρες»

Ο Σέρβος προπονητής και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, δήλωσε πως πάσχει από λευχαιμία, όμως δεν θα αποχωρήσει από την Μπολόνια.

Συγκινεί ο Μιχαΐλοβιτς: «Πάσχω από λευχαιμία, έκλαιγα για μέρες»

Νωρίτερα μέσα στη μέρα έγινε γνωστό πως ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς θα αποχωρήσει από τον πάγκο της Μπολόνια για λόγους υγείας, ο ίδιος διέψευσε ωστόσο τις φήμες περί αποχώρησης, όχι όμως και του θέματος της υγείας του.

Όπως δήλωσε ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε μαζί με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Βάλτερ Σαμπατίνι, πάσχει από λευχαιμία και υπόσχεται να το ξεπεράσει σύντομα με τη βοήθεια των γιατρών.

«Ο κόουτς έδειξε πως έχει μεγάλο κουράγιο με την απόφασή του να δώσει συνέντευξη Τύπου για να ενημερώσει την κατάστασή του και να συμπαρασταθεί σε άλλους. Είμαστε εδώ για να τον στηρίξουμε, η οικογένεια Σαπούτο πέταξε από το Μόντρεαλ για να έρθει εδώ. Αυτός ο άνθρωπος θα έχει πάντα την Μπολόνια στα χέρια του μέχρι να λήξει το συμβόλαιό του.

Θα είμαστε δίπλα του οτιδήποτε και αν συμβεί, αν και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι δεν θα συμβεί τίποτα επειδή αυτός ο άνθρωπος είναι τόσο δυνατός. Να το ξεκαθαρίσουμε, ο Σίνισα θα είναι ο προπονητής της Μπολόνια, δεν αλλάζει κάτι», δήλωσε ο Βάλτερ Σαμπατίνι, για να συνεχίσει ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς.

«Ζήτησα να δώσω συνέντευξη Τύπου και να μην παραβιαστεί η ιδιωτικότητά μου καθώς ήθελα να είμαι εγώ που θα το έλεγε στην ομάδα και σε εσάς πρώτα. Δυστυχώς αυτό δεν συνέβη, δεν το σεβάστηκαν όλοι αυτό και για να πουλήσουν μερικές εκατοντάδες φύλλα παραπάνω, χάλασαν μία μακροχρόνια φιλία.

Δυστυχώς ή ίσως ευτυχώς, κάναμε κάποια τεστ που έδειξαν ανωμαλίες που δεν είχαν πριν από τέσσερις μήνες. Θα είμαι σαφής γιατί δεν θέλω ο κόσμος να κάνει εικασίες. Θα σας πως την αλήθεια, πώς έχουν τα πράγματα.

Στην αρχή νόμιζα πως ήταν απλά πυρετός, όμως έκανα και άλλα τεστ και έδειξαν πως πάσχω από λευχαιμία. Όταν πήρα τα νέα, ήταν ένα γερό χτύπημα. Έκατσα για ημέρες ολόκληρες και έκλαιγα, η ζωή σου περνάει μπροστά στα μάτια σου.

Αυτά δεν είναι δάκρυα φόβου. Σέβομαι την αρρώστια, θα την αντιμετωπίσω κοιτώντας την στα μάτια, με τον τρόπο που έχω μάθει. Ανυπομονώ να πάω στο νοσοκομείο και να αρχίσω τη μάχη. Είναι επιθετική η αρρώστια, αλλά μπορώ να τη νικήσω. Εξήγησα και στους παίκτες μου ότι θα πρέπει να επιτεθούμε για να νικήσουμε. Εάν κάτσουμε πίσω και προσπαθήσουμε να παίξουμε άμυνα, θα μας ρίξουν κάτω αμέσως.

Θα πρέπει να χρησιμοποιήσω τακτική σε αυτή τη μάχη και είμαι σίγουρος, χωρίς αμφιβολία, πως θα βγω νικητής. Θα κερδίσω αυτή τη μάχη για την οικογένειά μου, τα παιδιά μου, για όλους εκείνους που με αγαπούν».