Στην Άβες ο Έντσο Ζιντάν

Ο γιος του Ζινεντίν Ζιντάν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Άβες, όπως επιβεβαίωσε το Σάββατο (13/7) ο προπονητής της πορτογαλικής ομάδας.

Στην Άβες ο Έντσο Ζιντάν

Στην Πορτογαλία και συγκεκριμένα στην Ντεσπορτίβο ντας Άβες θα συνεχίσει την καριέρα του ο Έντσο Ζιντάν Φερνάντεζ.

Ο μεγαλύτερος εκ των τεσσάρων γιων του Ζινεντίν Ζιντάν είχε συνδεθεί τις προηγούμενες μέρες με μεταγραφικά σενάρια που τον ήθελαν να βρίσκεται κοντά στη Βιτόρια Γκιμαράες, ωστόσο ο επόμενος σταθμός του θα είναι η Άβες.

Το γεγονός επιβεβαίωσε το Σάββατο (13/7) ο προπονητής της πορτογαλικής ομάδας Αουγκούστο Ινάσιο, με τον 24χρονο να προσπαθεί να κάνει μια νέα αρχή στην καριέρα του, ύστερα από σχετικά αδιάφορες θητείες στην ισπανική Αλαβές και στην ελβετική Λοζάνη τα τελευταία δύο χρόνια.

Ο Έντσο είχε πραγματοποιήσει ελπιδοφόρο ξεκίνημα στην καριέρα του, προερχόμενος από τις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης και κάνοντας εξαιρετικό ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα των «μερένγκες» τη σεζόν 2016-2017, όταν και σκόραρε κόντρα στη Λεονέσα για το Copa Del Rey.

Η συνέχεια, ωστόσο, δεν ήταν ανάλογη, καθώς στην Αλαβές κατάφερε να παίξει συνολικά μόλις 155 λεπτά χωρίς να σκοράρει. Ακολούθησε η Λοζάνη (16 συμμετοχές, 2 γκολ) και ο δανεισμός του στην άσημη ισπανική Ράγιο Μαχανταχόντα, όπου είχε 26 συμμετοχές και κανένα γκολ.