Equipe: «Η Μπαρτσελόνα πλήρωσε την ρήτρα του Γκριεζμάν»

Οι «μπλαουγκράνα» κατέβαλαν το ποσό των 120 εκατομμυρίων ευρώ στην Ατλέτικο για την απόκτηση του Γάλλου επιθετικού, Αντουάν Γκριεζμάν

Equipe: «Η Μπαρτσελόνα πλήρωσε την ρήτρα του Γκριεζμάν»

Θέμα χρόνου φαίνεται ότι είναι πλέον η επίσημη ανακοίνωση για την μεταγραφή του Αντουάν Γκριεζμάν από την Ατλέτικο Μαδρίτης στην Μπαρτσελόνα.

Όπως ανέφερε η «Equipe», οι «μπλαουγκράνα» πλήρωσαν το ποσό των 120 εκατομμυρίων ευρώ που όριζε η ρήτρα αποδέσμευσης του Γάλλου επιθετικού και πλέον η μετακίνηση του διεθνούς άσου βρίσκεται στην τελική ευθεία.

Συγκεκριμένα, οι Καταλανοί κατέβαλαν το ποσό μέσω τραπεζικής μεταφοράς, ωστόσο, για να τεθεί σε ισχύ η πληρωμή θα πρέπει οι δύο ομάδες να περιμένουν μέχρι αύριο.

Από τη στιγμή που θα συμβεί αυτό, τότε θα ανοίξει διάπλατα ο δρόμος για την αποχώρηση του Αντουάν Γκριεζμάν από την Ατλέτικο Μαδρίτης και την υπογραφή πενταετούς συμβολαίου του με τους πρωταθλητές.

Ο 28χρονος επιθετικός αγωνιζόταν με τα χρώματα της Ατλέτικο από το 2014 και στο διάστημα της πορείας του στους «ροχιμπλάνκος» πέτυχε 133 γκολ σε 257 εμφανίσεις του με τον σύλλογο της Μαδρίτης σε όλες τις διοργανώσεις.

Πέρσι βρέθηκε και πάλι μία «ανάσα» από την μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα, αλλά εν τέλει επέλεξε να παραμείνει στην Ατλέτικο και να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο συνεργασία με τους «ροχιμπλάνκος».

Μόλις έναν χρόνο αργότερα, αποφάσισε να αποχωρήσει οριστικά από το «Γουάντα Μετροπολιτάνο» και πλέον ο χρόνος έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα για την πραγματοποίηση αυτού του ονείρου του.