ΑΙΚ Στοκχόλμης: Ανακοίνωση με... αιχμές για Σούντγκρεν και Άρη! (pic)

Η ΑΙΚ Στοκχόλμης αποχαιρέτησε τον Ντάνιελ Σούντγκρεν αφήνοντας υπονοούμενα για τη συμπεριφορά του μετά την συμφωνία του με τον Άρη.

ΑΙΚ Στοκχόλμης: Ανακοίνωση με... αιχμές για Σούντγκρεν και Άρη! (pic)

Στον Άρη, όπως είναι γνωστό, θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ντάνιελ Σούντγκρεν, με την πρώην πλέον ομάδα του, ΑΙΚ Στοκχόλμης, να αποχαιρετά τον ποδοσφαιριστή.

Η σουηδική ομάδα εξέδωσε αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση, στην οποία αφήνει παράλληλα αιχμές για την συμπεριφορά του παίκτη μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Πιο συγκεκριμένα, η ΑΙΚ έδειξε την δυσαρέσκεια της για την απόφαση του Σουηδού αμυντικού να μην ταξιδέψει με την αποστολή της ομάδας για το ματς με την Αραράτ για τα προκριματικά του Europa League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΙΚ:

«Η AIK έχει αποφασίσει, με άμεση ισχύ, την αποχώρηση του Ντάνιελ Σούντγκρεν κατά το υπόλοιπο της τρέχουσας συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Το ιστορικό της απόφασης έχει να κάνει με μια σειρά γεγονότων, αρχής γενομένης με το ότι ο Ντάνιελ δήλωσε σαφώς στον σύλλογο ότι δεν επιθυμεί να είναι στην αποστολή για τον αγώνα με την Αραράτ στην Αρμενία, στον πρώτο γύρο προκριματικών του Champions League 2019/20. Επιπλέον, ο Ντάνιελ επέλεξε να δηλώσει άρρωστος λίγες ημέρες πριν την αναχώρησή της ομάδας στην Αρμενία με τρόπο που δεν ακολουθεί τις συνήθειες που έχει η ΑΙΚ για ειδοποίηση ασθένειας.

Ο Ντάνιελ δεν μπήκε στην αποστολή των 18 ατόμων για τον αγώνα εναντίον της Αραράτ, καθώς ως συνέπεια δεν θα μπορούσε να παίξει με τον νέο ελληνικό σύλλογο του, στο Europa League. Η συμφωνία που υπογράφηκε με τoν Άρη για την ενσωμάτωση του Σούντγκρεν είναι στις 18 Ιουλίου 2019, αλλά θα ολοκληρωθεί.

«Αισθανόμαστε μια τεράστια απογοήτευση για το πώς ο Ντάνιελ χειρίστηκε το συμφωνημένο του τέλος στην AIK. Είχε μια φανταστική καριέρα στην AIK και το ότι χωρίζουμε με αυτόν τον τρόπο είναι εξαιρετικά λυπηρό».