Ζαλίστηκε ο Μιλιτάο στην παρουσίασή του στην Ρεάλ

Ο 21χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός ένιωσε αδιαθεσία και αποχώρησε από την συνέντευξη Τύπου

Ζαλίστηκε ο Μιλιτάο στην παρουσίασή του στην Ρεάλ

Δεν έλειψαν τα απρόοπτα στην επίσημη παρουσίαση του Έντεν Μιλιτάο στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι «μερένχες» απόκτησαν τον 21χρονο Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό από την Πόρτο έναντι του ποσού των 50 εκατομμυρίων ευρώ, με τον ποδοσφαιριστή να βάζει την υπογραφή του σε εξαετές συμβόλαιο με την νέα του ομάδα.

Κατά τη διάρκεια όμως της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ο παίκτης, κάποια στιγμή αισθάνθηκε αδιαθεσία και αποχώρησε από την αίθουσα.

«Ζαλίζομαι» είπε χαρακτηριστικά, ενώ όπως έγινε γνωστό είναι καλά στην υγεία του και οι Ισπανοί αποδίδουν την αδιαθεσία του τόσο στις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στην Μαδρίτη όσο και στο άγχος του για την πρώτη του ημέρα στη νέα του ομάδα.

Όσον αφορά στην παρουσίαση του Μιλιτάο, ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, είπε μεταξύ άλλων: «Σήμερα παρουσιάζουμε έναν από τους καλύτερους αμυντικούς, που μόλις κατέκτησε το Copa America με τη χώρα του. Όλοι οι φίλοι της Ρεάλ είμαστε πολύ υπερήφανοι για σένα για αυτό που έκανες».

Στη συνέχεια ο νεαρός ποδοσφαιριστής εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος από την μεταγραφή του στη «βασίλισσα»: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στην κορυφαία ομάδα του κόσμου. Από τότε που ήμουν μικρό παιδί ήθελα να παίξω στην Ρεάλ και με τη βοήθεια του πατέρα μου, της οικογένειάς μου, των μάνατζέρ μου, έφτασα σε αυτό το σημείο. Θα δίνω τα πάντα στο χορτάρι και ελπίζω να γράψω ιστορία εδώ. Γεια σου Μαδρίτη».