Διαψεύδει για Οζίλ η Φενέρμπαχτσε

Ο τουρκικός σύλλογος διέψευσε κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα που την θέλουν να κινείται για την απόκτηση του Γερμανού μεσοεπιθετικού της Άρσεναλ

Διαψεύδει για Οζίλ η Φενέρμπαχτσε

Μία απάντηση στα δημοσιεύματα που την θέλουν να κινείται για την απόκτηση του Μεσούτ Οζίλ από την Άρσεναλ έδωσε η Φενέρμπαχτσε.

Ο τουρκικός σύλλογος με επίσημη ανακοίνωσή του διέψευσε το σχετικό θέμα και ξεκαθάρισε πως δεν έχει στο στόχαστρό του τον Γερμανό μεσοεπιθετικό.

«Μετά τα τελευταία ρεπορτάζ, θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε την κατάσταση. Ο Οζίλ αντιπροσωπεύει επιτυχώς την χώρα μας, αλλά η Φενέρ δεν σκέφτεται τη μεταγραφή του παίκτη και δεν είναι εφικτό οικονομικά και από τις δυο ομάδες», ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή της η «Φενέρ».

Το συμβόλαιο του Μεσούτ Οζίλ με τους λονδρέζους ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021, ενώ οι ετήσιες απολαβές του φτάνουν τα 21 εκατομμύρια ευρώ.

Την περσινή αγωνιστική περίοδο ο 30χρονος αγωνίστηκε σε 35 αναμετρήσεις της Άρσεναλ και πέτυχε έξι γκολ, ωστόσο, το μέλλον του στην ομάδα της αγγλικής πρωτεύουσας συνεχίζει να παραμένει αμφίβολο ενόψει της νέας περιόδου.