Επιμένει η Μπαρτσελόνα για Λίντελοφ

Ο ατζέντης του Σουηδού αμυντικού άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης του παίκτη από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Επιμένει η Μπαρτσελόνα για Λίντελοφ

Τι κι αν η Μπαρτσελόνα απέτυχε αυτό το καλοκαίρι να έρθει σε συμφωνία με τον Ματάις Ντε Λιχτ του Άγιαξ. Οι «μπλαουγκράνα» έβαλαν σε δράση το «σχέδιο Β» για την ενίσχυση της αμυντικής τους γραμμής κι έριξαν εκ νέου «δίχτυα» στην Αγγλία.

Οι Καταλανοί επέστρεψαν για την απόκτηση του Βίκτορ Λίντελοφ από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Και παρότι οι «κόκκινοι διάβολοι» ξεκαθάριζαν στους «μπλαουγκράνα» ότι ο ποδοσφαιριστής τους δεν πωλείται, εν τούτοις ο ατζέντης του διεθνούς άσου άναψε «φωτιές» σε δηλώσεις του, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης του πελάτη του από το «Ολντ Τράφορντ».

«Ο Λίντελεφ βρίσκεται κοντά σε μια σπουδαία ομάδα, όμως για να φύγει θα πρέπει να συναινέσει και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», είπε χαρακτηριστικά ο Χασάν Τσετινκάγια στην καταλανική εφημερίδα «Mundo Deportivo».

Το συμβόλαιο του Λίντελοφ με τους «κόκκινους διαβόλους» ολοκληρώνεται σε δύο χρόνια και υπάρχει οψιόν επέκτασης για ένα επιπλέον έτος, ενώ αυτό το καλοκαίρι η Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Λέστερ για την απόκτηση του Χάρι Μαγκουάιρ, τον οποίο προορίζει για παρτενέρ του Σουηδού στόπερ στο κέντρο της άμυνας.