Τσακώθηκαν Πογκμπά και Λίνγκαρντ στην Γιουνάιτεντ (vid)

Ο Γάλλος μέσος είχε έντονο διάλογό με τον συμπαίκτη του στην Μάντσεστερ, την πρώτη μέρα της προετοιμασίας των «κόκκινων διαβόλων» στην Αυστραλία

Τσακώθηκαν Πογκμπά και Λίνγκαρντ στην Γιουνάιτεντ (vid)

Δεν πρόλαβε καλά – καλά η αποστολή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να πατήσει το… πόδι της στην Αυστραλία και τσακώθηκαν δύο ποδοσφαιριστές της, ο Πολ Πογκμπά με τον Τζέσε Λίνγκαρντ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» βρίσκονται στην χώρα για να πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Σε ένα περίπατο όμως της ομάδας, Πογκμπά και Λίνγκαρντ είχαν έντονο διάλογο, με το περιστατικό να καταγράφεται σε βίντεο και να κάνει τον γύρο του κόσμου.

Ρόλο «πυροσβέστη» ανέλαβε τελικά ο κεντρικός αμυντικός της Γιουνάιτεντ, Βίκτορ Λίντελοφ, που πήρε αγκαλιά τον Πογκμπά σε μία προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γάλλος χαφ έχει ξεκαθαρίσει την επιθυμία να αποχωρήσει από την αγγλική ομάδα αυτό το καλοκαίρι, ώστε να συνεχίσει σε άλλο σύλλογο την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Για την απόκτησή του υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους, ενώ την ίδια στιγμή ο ίδιος κάνει ό,τι μπορεί για να δείξει με την συμπεριφορά του στους ανθρώπους της Μάντσεστερ πως θα πρέπει να τον παραχωρήσουν.