O μάνατζερ του Πογκμπα συνεχίζει την πίεση στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ο Μίνο Ραιόλα επανέλαβε ότι πρόθεση του πελάτη του, που βρίσκεται στην περιοδεία των «κόκκινων διαβόλων», είναι η αποχώρηση από την Αγγλική ομάδα..

O μάνατζερ του Πογκμπα συνεχίζει την πίεση στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Η επιχείρηση ... αποχώρηση του Πολ Πογκμπά, από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι σε πλήρη εξέλιξη!

Μετά τη δήλωση του ατζέντη του διεθνούς Γάλλου μέσου, Μίνο Ραϊόλα, την περασμένη Παρασκευή, ανήμερα της πρώτης προπόνησης των «κόκκινων διαβόλων», ότι ο πελάτης του θέλει ν' αποχωρήσει από την Αγγλική ομάδα, ο Ιταλοολλανδός επανήλθε στο ζήτημα με δηλώσεις του στον Αγγλικό ραδιοφωνικό σταθμό «Τalksport».

Ο δαιμόνιος ατζέντης σημείωσε ότι «Ο παίκτης δεν έκανε τίποτα κακό. Υπήρξε επαγγελματίας και σεβάστηκε την ομάδα η οποία ξέρει την επιθυμία του εδώ και καιρό. Είναι ντροπή που άνθρωποι δίχως να γνωρίζουν τον κριτικάρουν και λυπάμαι που η ομάδα του δεν τον υπερασπίζεται...»

Για να καταλήξει ότι ελπίζει πως «σύντομα θα υπάρξει μια ικανοποιητική λύση για όλα τα μέρη» αναφορικά με το μέλλον του πελάτη του (που βρίσκεται στην Αυστραλία μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πλαίσιο της προετοιμασίας).
Με απλά λόγια, μεταγραφή...

Υπενθυμίζεται πως για τον παίκτη ενδιαφέρονται σφόδρα Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ δεν αποκλείεται να μπει στη διεκδίκηση του κι η Παρί Σεν Ζερμέν.