Λεονάρντο: «Ο Νέιμαρ μπορεί να φύγει από την Παρί»!


Ο αθλητικός διευθυντής της πρωταθλήτριας Γαλλίας άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησης του Βραζιλιάνου αστέρα παραδεχόμενος τις,«προκαταρτικές», συζητήσεις με την Μπαρτσελόνα

Λεονάρντο: «Ο Νέιμαρ μπορεί να φύγει από την Παρί»!


Νέο «επεισόδιο» στο πολύκροτο, μεταγραφικό «σίριαλ» του φετινού καλοκαιριού με πρωταγωνιστή τον Νέιμαρ ήρθε στο προσκήνιο. Από το Παρίσι αυτή τη φορά. Η απουσία του Βραζιλιάνου αστέρα από την «πρώτη» της Παρί Σεν Ζερμέν αποτέλεσε την αφορμή για να εμφανιστεί η διοίκηση της πρωταθλήτριας Γαλλίας σφόδρα ενοχλημένη με εκείνον.

Έτσι εξέδωσε ανακοίνωση, όπου ανέφερε ότι ο παίκτης «δεν βρισκόταν στο συμφωνημένο μέρος την συμφωνημένη ώρα. Κάτι που συνέβη δίχως την προηγούμενη άδεια της ομάδας».
Κοινώς τον έβγαλε... κοπανατζή, ενώ προανήγγειλε ότι «θα λάβει τα κατάλληλα μέτρα» !

Ωστόσο η πραγματική αιτία είναι οι τάσεις... φυγής του ποδοσφαιριστή, που έχουν πυκνώσει το τελευταίο διάστημα, καθώς κι οι πληροφορίες ότι επιθυμεί την επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα, καθότι μετανιωμένος για την προ 2ετίας αποχώρηση του.

Μάλιστα αυτή η εξέλιξη μόνο απίθανη δεν μοιάζει μετά τις δηλώσεις του, νέου αθλητικού διευθυντή της πρωταθλήτριας Γαλλίας, Λεονάρντο, στην «Parisien», όπου δήλωσε ότι «Ο Νέιμαρ μπορεί να φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν. Αν υπάρχει μια προσφορά που όλους τους ικανοποιεί...».
Για να προσθέσει - βγάζοντας την είδηση - ότι: «Είχαμε κάποιες προκαταρτικές συζητήσεις με την Μπαρτσελόνα...»

Ωστόσο κατόπιν διευκρίνισε ότι: «αυτήν την στιγμή δεν ξέρουμε αν κάποιος θέλει να τον αγοράσει ή πόσα προτίθεται να δώσει...»
Για να καταλήξει με... νόημα: «Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει στις τάξεις της παίκτες που θέλουν ν' αγωνίζονται εδώ για να δημιουργηθεί κάτι σημαντικό».

«Ενήμερη η Παρί» λέει ο πατέρας του παίκτη

Την ίδια στιγμή, πάντως, ο (συνονόματος) πατέρας του παίκτη, αναφέρει ότι η Παρί ήταν ενήμερη ότι ο παίκτης δεν θα εμφανιστεί κι ότι υπήρχε συμφωνία των δύο πλευρών, πριν την έναρξη του Κόπα Αμέρικα, για επιστροφή του στις 15 Ιουλίου, λόγω κοινωφελών υποχρεώσεων του με το ίδρυμα που φέρει το όνομα του...
«Δεν μπορούσαμε να τις αναβάλουμε και θα επιστρέψουμε στις 15 Ιουλίου» κατέληξε ο πρεσβύτερος των Νέιμαρ.