Ζοάο Φέλιξ: «Να γράψω ιστορία με την Ατλέτικο»

Ο 19χρονος επιθετικός παρουσιάστηκε και επίσημα από τους «ροχιμπλάνκος», έπειτα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του από την Μπενφίκα

Ζοάο Φέλιξ: «Να γράψω ιστορία με την Ατλέτικο»

Στην επίσημη παρουσίαση του νέου της μεταγραφικού αποκτήματος, του Ζοάο Φέλιξ, προχώρησε η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Οι «ροχιμπλάνκος» άνοιξαν διάπλατα το ταμείο τους αυτό το καλοκαίρι για την ενίσχυση της επιθετικής τους γραμμής και κατέβαλαν το ποσό των 120 εκατομμυρίων ευρώ στην Μπενφίκα για τον 19χρονο άσο.

Ο Πορτογάλος παραχώρησε σήμερα τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Ατλέτικο και εξέφρασε την επιθυμία του να γράψει ιστορία με τη φανέλα της νέας του ομάδας, ενώ, παράλληλα, αναφέρθηκε και στις συγκρίσεις με τον συμπατριώτη του, τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέρος του πρότζεκτ αυτού του συλλόγου. Είμαι εδώ για να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα όπως μπορώ. Με υποδέχθηκαν με εξαιρετικό τρόπο και αυτό είναι το καλύτερο γιατί έτσι μπορώ να ενταχθώ πολύ πιο γρήγορα στην ομάδα», είπε αρχικά ο Φέλιξ, που εντυπωσίασε την περσινή σεζόν με τις εμφανίσεις του στους «αετούς» της Λισσαβώνας.

Όταν ρωτήθηκε για τα ντέρμπι της Ατλέτικο με την συμπολίτισσα Ρεάλ Μαδρίτης στη νέα σεζόν, απάντησε: «Το να παίξω απέναντι στη Ρεάλ, που είναι ένας τεράστιος σύλλογος, θα είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι γιατί είναι ο αντίπαλός μας», ενώ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, σημείωσε:

«Είναι ένας τεράστιος παίκτης, ο καλύτερος στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Πάντα στην εθνική μιλούσε για τη Ρεάλ και για το ότι του άρεσε η Μαδρίτη. Εγώ είμαι εδώ για να γράψω ιστορία και να με θυμούνται όλοι ως τον Ζοάο Φέλιξ. Είναι καλό που με συγκρίνουν με αυτόν, αλλά θέλω να με θυμούνται γι’ αυτό που είμαι».