Η Ντέρμπι Κάουντι μίλησε με Σκρτελ

Ο αγγλικός σύλλογος χτύπησε την πόρτα του Σλοβάκου, αλλά… εξαφανίστηκε όταν άκουσε τις απαιτήσεις του.

Η Ντέρμπι Κάουντι μίλησε με Σκρτελ

Ασχολήθηκε πολύ σοβαρά με τον Μάρτιν Σκρτελ ο Ολυμπιακός και μάλιστα οι Τούρκοι για κάποια στιγμή το θεωρούσαν δεδομένο πως θα μετακομίσει στην Ελλάδα. Ο Σλοβάκος στόπερ ακόμα ελεύθερος είναι και μάλιστα δεν είναι διατεθειμένος να κλείσει κάπου αν αυτό δεν γίνει με τους όρους του.

Στην Αγγλία υπάρχουν δημοσιεύματα πως η Ντέρμπι Κάουντι ασχολήθηκε με την περίπτωση του. Συγκεκριμένα την τεχνική ηγεσία του αγγλικού συλλόγου ανέλαβε ο Φιλίπ Κοκού. Ο Ολλανδός προπονητής ζήτησε από τη διοίκηση της Ντέρμπι Κάουντι την απόκτηση του Σκρτελ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Άγγλοι ο έμπειρος στόπερ ζήτησε από τους Άγγλους διετές συμβόλαιο και με το συνολικό ποσό να φτάνει τα 6 εκατ. ευρώ. Η Ντέρμπι Κάουντι έκανε πίσω μόλις άκουσε αυτά τα νούμερα από τον Μάρτιν Σκρτελ, ο οποίος δεν μοιάζει διατεθειμένος να ρίξει το κασέ του.

Το νούμερο που φέρεται να ζήτησε ο 34χρονος στόπερ από τους Άγγλους είναι υπερβολικό, αφού η κουβέντα τότε με τον Ολυμπιακό για ένα ποσό κάτι παραπάνω από το ένα εκατομμύριο ευρώ. Ο Σκρτελ και τότε ήταν ζόρικος και δεν βιάζεται να κλείσει σε κάποια ομάδα.