Δύσκολο του Ντιέγκο Κόστα στην Έβερτον του Μάρκο Σίλβα...

Παρότι ο ιδιοκτήτης των «ζαχαρωτών», Φαρχάντ Μοσίρι, φέρεται να ζήτησε το, διεθνή, με την Ισπανία, Βραζιλιάνο επιθετικό, στο Λίβερπουλ εκτιμούν ότι τελικά δεν θα γίνει η μεταγραφή του 30χρονου άσου

Δύσκολο του Ντιέγκο Κόστα στην Έβερτον του Μάρκο Σίλβα...

Οι πληροφορίες των τελευταίων ωρών στα Αγγλικά ΜΜΕ, όπου ο (Aγγλοϊρανικής καταγωγής) ιδιοκτήτης της Έβερτον, Φαρχάντ Μοσίρι, εμφανίζεται να έχει ζητήσει από τους υφισταμένους του, στη διοίκηση της ομάδας, την απόκτηση του Ντιέγκο Κόστα, από την Ατλέτικο Μαδρίτης, μόνο βέβαιο δεν είναι ότι ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει η «Liverpool Echo» που εκτιμά ότι, κόντρα στην φιλολογία των υπόλοιπων μέσων, δεν θα υπάρξει κίνηση για τον 30χρονο, διεθνή με την Εθνική Ισπανίας, αλλά Βραζιλιάνο στην καταγωγή, επιθετικό, αφού δεν ανταποκρίνεται στο «προφίλ» των παικτών που ψάχνει η ομάδα του μεγάλου λιμανιού της Αγγλίας!

Η οποία προτιμά παίκτες μέχρι 25-26 ετών, οι οποίοι έχουν μεταπωλητική αξία.

Συν τοις άλλος ο Ντιέγκο Κόστα έχει και συμβόλαιο με την Ατλέτικο Μαδρίτης ως το 2021 και μόλις πέρσι επέστρεψε από την Αγγλία (αντί 66 εκ. ευρώ) μετά την τραυματική του εμπειρία στην Τσέλσι.

Έτσι η προοπτική να συνεργαστεί ο ποδοσφαιριστής με τον Μάρκο Σίλβα δεν μοιάζει κι η πιθανότερη εξέλιξη...