Mεδέλ: Δεν κάναμε τίποτα με τον... Μέσι!

Ο αρχηγός της Εθνικής Χιλής αφού πρώτα καβγάδισε με τον ομόλογο του της Αργεντινής, μετά εμφανίστηκε να... συμφωνεί μαζί του!

Mεδέλ: Δεν κάναμε τίποτα με τον... Μέσι!

Παρότι επέδειξε συμπεριφορά «ταύρου εν υαλοπωλείω» - κυνηγώντας τον διαιτητή σε κάθε σπιθαμή του γηπέδου, διαμαρτυρόμενος κι υποβάλλοντας τον σε απίστευτο ποδοσφαιρικό μπούλινγκ - κι αφού κατάφερε να πάρει τη 2η κόκκινη του Μέσι στην ποδοσφαιρική του καριέρα, με την, άκρως επιθετική του, συμπεριφορά, ο Γκάρι Μεδέλ στο «τρίτο ημίχρονο» του, επεισοδιακού, αγώνα για την 3η θέση του 46ου Κόπα Αμέρικα, είχε εντελώς διαφορετική στάση!

Μάλιστα, ο 32χρονος αρχηγός της Εθνικής Χιλής - περιώνυμος, εδώ και χρόνια, για το πόσο θερμόαιμος είναι - εμφανίστηκε να συμφωνεί με τον ομόλογο του της Εθνικής Αργεντινής με τον οποίο μόνο που δεν πιάστηκαν στα χέρια... Ωστόσο τα σπρωξίματα, οι ...κεφαλιές κι η «κοκορομαχία» πήγε... σύννεφο!

Ο σέντερ μπακ της Μπεσίκτας είπε για την επίμαχη φάση που στιγμάτισε τη διοργάνωση: «Συμφωνώ με τον Μέσι, πίστευα ότι δεν θα μας έβγαζε ούτε κίτρινη κάρτα. Είχαμε μερικά σπρωξίματα κι αυτό ήταν όλο, δεν κάναμε τίποτα... Νομίζω ότι ο διαιτητής έπρεπε να χειριστεί πολύ καλύτερα την κατάσταση και δεν το έκανε...».

Για αυτοκριτική, ούτε λόγος να γίνεται από τον... αμετανόητο Χιλιάνο.