Ο Φέργκιουσον υπέρ της απόκτησης Μαγκουάιρ στη Γιουνάιτεντ

Ο Σκωτσέζος θρύλος προέτρεψε τη Μάντσεστερ να επιμείνει για τον 26χρονο Άγγλο στόπερ της Λέστερ

Ο Φέργκιουσον υπέρ της απόκτησης Μαγκουάιρ στη Γιουνάιτεντ

Τι κι αν η Λέστερ απέρριψε αυτήν την εβδομάδα επίσημη πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Χάρι Μαγκουάιρ που έφτανε τα 70 εκατομμύρια βρετανικές λίρες.

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον προέτρεψε τους «κόκκινους διαβόλους» να επιμείνουν στην προσπάθειά τους για την απόκτηση του Άγγλου στόπερ, προκειμένου να τον εντάξουν στο δυναμικό τους και να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την άμυνά τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Νησί, ο Σκωτσέζος θρύλος των «κόκκινων διαβόλων» παρακολουθεί την εξέλιξη του παίκτη από το 2011. Τότε που τον είδε για πρώτη φορά να αγωνίζεται στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, στον τελικό του Κυπέλλου Νέων κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ».

Δημοσιεύματα θέλουν την Μάντσεστερ να κοιτάζει και την περίπτωση του Ραφαέλ Βαράν από την Ρεάλ Μαδρίτης για την αμυντική της γραμμή. Παρόλα αυτά, ο «Φέργκι» πρότεινε να επιμείνει η Γιουνάιτεντ ως τέλους για τον Άγγλο μπακ.

Για τον διεθνή άσο ενδιαφέρον υπάρχει παράλληλα και από την Μάντσεστερ Σίτι, η οποία βλέπει στο πρόσωπό του τον αντικαταστάτη του Βινσέν Κομπανί που αποχώρησε αυτό το καλοκαίρι από τους πρωταθλητές. Μέχρι στιγμής, όμως, οι «πολίτες» δεν έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στη Λέστερ για τα δικαιώματα του 26χρονου.