Ραϊόλα: «Ο Πογκμπά θέλει να φύγει από τη Γιουνάιτεντ»

Ειλημμένη είναι η απόφαση του Γάλλου μέσου να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ αυτό το καλοκαίρι, σύμφωνα με τον ατζέντη του

Ραϊόλα: «Ο Πογκμπά θέλει να φύγει από τη Γιουνάιτεντ»

Αποφασισμένος να περάσει φεύγοντας τις πόρτες του «Ολντ Τράφορντ» και να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την ποδοσφαιρική του καριέρα είναι ο Πολ Πογκμπά, παρά τις προσπάθειες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να τον διατηρήσει στο δυναμικό της και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Όπως ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του στους «Times» ο ατζέντης του Γάλλου μέσου, Μίνο Ραϊόλα, ο πελάτης του θέλει να αποχωρήσει από την αγγλική ομάδα αυτό το καλοκαίρι και συνάμα υπογράμμισε ότι ο ίδιος ήδη εργάζεται προς την επίτευξη αυτού του στόχου.

Για την απόκτηση του διεθνούς άσου υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από την Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ το τελευταίο διάστημα ο ποδοσφαιριστής δεν μετέχει στις προπονήσεις του αγγλικού συλλόγου, με τη Γιουνάιτεντ να τονίζει επ’ αυτού ότι ο Πογκμπά πήρε επιπλέον μέρες άδεια για να ξεκουραστεί λόγω των υποχρεώσεών του με την εθνική του ομάδα.

«Όλοι ξέρουν την επιθυμία του Πολ να προχωρήσει στην καριέρα του και να φύγει από τη Γιουνάιτεντ. Εργαζόμαστε ως προς αυτήν την κατεύθυνση. Όλοι ξέρουν τις προθέσεις του: από τον προπονητή, μέχρι τον ιδιοκτήτη», είπε σχετικά ο Ραϊόλα.

Όταν ρωτήθηκε, μάλιστα, για το αν ο Γάλλος χαφ θα αναχωρήσει με την υπόλοιπη αποστολή της Μάντσεστερ την Δευτέρα με προορισμό την Αυστραλία, όπου ο σύλλογος θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του για τη νέα σεζόν, απάντησε: «Δεν μπορώ να σας πω τίποτε γι’ αυτό. Βλέπουμε τις εξελίξεις μέρα με τη μέρα».

Σημειώνεται, επίσης, πως στη λίστα των υποψήφιων «μνηστήρων» για την απόκτηση του Πογκμπά βρίσκονται παράλληλα η Παρί Σεν Ζερμέν και η Γιουβέντους, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται να ζητήσει ένα ποσό της τάξης των 150 εκατομμυρίων ευρώ για την παραχώρηση των δικαιωμάτων του.