Μαρότα: «Ικάρντι και Ναϊνγκολάν δεν υπολογίζονται στην Ίντερ»

Όπως επιβεβαίωσε ο διευθυντής των «νερατζούρι» οι δύο ποδοσφαιριστές δεν υπολογίζονται από τον προπονητή, Αντόνιο Κόντε, ενόψει της νέας σεζόν.

Μαρότα: «Ικάρντι και Ναϊνγκολάν δεν υπολογίζονται στην Ίντερ»

Μία νέα ομάδα για να συνεχίσουν την ποδοσφαιρική τους καριέρα θα αναζητήσουν αυτό το καλοκαίρι οι Μάουρο Ικάρντι και Ράτζα Ναϊνγκολάν.

Όπως επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του ο διευθυντής της Ίντερ, Μπέπε Μαρότα, οι δύο παίκτες δεν υπολογίζονται από τον προπονητή της ομάδας, Αντόνιο Κόντε, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και θα αποτελέσουν παρελθόν από τον σύλλογο.

«Τους έχουμε ήδη μιλήσει και τους έχουμε ξεκαθαρίσει την απόφαση που έχει πάρει η διοίκηση. Τόσο ο Ικάρντι όσο και ο Ναϊνγκολάν δεν βρίσκονται στα πλάνα για τη νέα αγωνιστική περίοδο», είπε χαρακτηριστικά ο Μαρότα σε δηλώσεις του στο ιταλικό δίκτυο «Sky».

Στη συνέχεια υπογράμμισε: «Και οι δύο ποδοσφαιριστές είναι εξαιρετικοί και διαθέτουν πλούσιο ποδοσφαιρικό ταλέντο. Ξεκάθαρα το ταλέντο από μόνο που κερδίζει παιχνίδια, αλλά μία ομάδα είναι αυτή που κατακτά πρωταθλήματα και επιτυγχάνει τους στόχους που έχουν τεθεί. Με όλο τον σεβασμό προς τους δύο παίκτες δεν υπολογίζονται και δεν αποτελούν μέρος του πρότζεκτ μας».

Όταν ρωτήθηκε μάλιστα ειδικά για τον Αργεντινό επιθετικό, Μάουρο Ικάρντι, απάντησε: «Το όνομά του είναι διαθέσιμο στην μεταγραφή αγορά και το έχουμε πει αυτό. Με βάση όμως το συμβόλαιο που υπάρχει ανάμεσα στον σύλλογο και τον παίκτη, υποχρεώνει τον τελευταίο να παίρνει κανονικά μέρος στις προπονήσεις».