Κινείται για Νικολά Πεπέ η Λίβερπουλ

Οι «κόκκινοι» βρίσκονται σε συζητήσεις με τον ατζέντη του Ιβοριανού επιθετικού της Λιλ

Κινείται για Νικολά Πεπέ η Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ συνεχίζει να «οργώνει» την μεταγραφική αγορά για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και στο πλαίσιο αυτό έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τον ατζέντη του επιθετικού της Λιλ Νικολά Πεπέ.

Ο τελευταίος εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του στους «λιλουά» την περσινή σεζόν και μέτρησε 22 γκολ και 11 «ασίστ» σε 38 εμφανίσεις του στο γαλλικό πρωτάθλημα, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση στον πίνακα των σκόρερ του Σαμπιονά, πίσω από τον Κιλιάν Εμπαπέ της Παρί Σεν Ζερμέν που σημείωσε 33 τέρματα.

«Η Λίβερπουλ αν και έχει παίκτες στη θέση του Νικολά, έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του. Αυτό που ξέρω είναι ότι οι Άγγλοι μιλάνε ήδη με τον μάνατζερ του. Πριν την έναρξη του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, είχαμε δυο προτάσεις για την παραχώρηση του, τις οποίες και θα εξετάσουμε μόλις επιστρέψει ο ίδιος από την Αίγυπτο», είπε για το σχετικό θέμα ο πρόεδρος της Λιλ, Ζεράρντ Λοπέζ.

Μάλιστα, όταν ο τελευταίος ρωτήθηκε για το κόστος της ενδεχόμενης μεταγραφής του ποδοσφαιριστή του, απάντησε: «Εγώ δεν έχω πει ποτέ κάποια συγκεκριμένη τιμή. Το μόνο που μπορώ να πω, είναι ότι τον κοστολογούμε σε ένα ποσό από τα 40 μέχρι και τα 80 εκατομμύρια ευρώ».

Στη λίστα των υποψήφιων «μνηστήρων» για τα δικαιώματα του 24χρονου φορ βρίσκονται παράλληλα κι άλλες αγγλικές ομάδες, όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Άρσεναλ, ωστόσο, η Λίβερπουλ φέρεται να είναι αυτή που έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Ιβοριανού.