Marca: «Η Παρί προσέφερε τον Νεϊμάρ στην Ρεάλ»

Παρά το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Βραζιλιάνου επιθετικού, οι «πρωτευουσιάνοι» προσέφεραν τον παίκτη στους «μερένχες»

Marca: «Η Παρί προσέφερε τον Νεϊμάρ στην Ρεάλ»

Συνεχίζεται το "σίριαλ" σε Ισπανία και Γαλλία για το ποδοσφαιρικό μέλλον του Νεϊμάρ. Παρά την επιθυμία του Βραζιλιάνου επιθετικού να αποχωρήσει αυτό το καλοκαίρι από την Παρί Σεν Ζερμέν και να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, οι «πρωτευουσιάνοι» δεν εμφανίζονται διατεθειμένοι να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους Καταλανούς για την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή.

Αντίθετα, όπως υποστηρίζει σε δημοσίευμά της η μαδριλένικη εφημερίδα «Marca», προσέφεραν τον διεθνή άσο στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι σχέσεις ανάμεσα στην γαλλική ομάδα και την Μπαρτσελόνα είναι τεταμένες τα τελευταία δύο χρόνια. Κι όχι μόνο για τον τρόπο με τον οποίο αποχώρησε ο Νεϊμάρ το καλοκαίρι του 2017 από τους «μπλαουγκράνα» για να συνεχίσει την καριέρα του στην Παρί - όταν η τελευταία κατέβαλε το ποσό των 222 εκατομμυρίων ευρώ που όριζε η ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη.

Παράλληλα, για την προσπάθεια των «μπλαουγκράνα» στο πρόσφατο παρελθόν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Μάρκο Βεράτι αλλά και τον Αντριάν Ραμπιό από τους πρωταθλητές Γαλλίας, όπως επίσης και για τις κινήσεις των τελευταίων να αποκτήσουν τον Ιβάν Ράκιτιτς από τους Καταλανούς.

Έτσι, όπως αναφέρεται, η κόντρα των δύο συλλόγων συνεχίζεται και η Παρί, σε μία προσπάθεια να «πληγώσει» την Μπαρτσελόνα, αποφάσισε να προσφέρει τον Νεϊμάρ στην «αιώνια» αντίπαλο των Καταλανών, την Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι «μερένχες», βέβαια, από την πλευρά τους δεν φαίνονται θετικοί στο ενδεχόμενο να καταθέσουν επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Βραζιλιάνου, αφού στο μεταγραφικό τους στόχαστρο βρίσκεται το όνομα του επιθετικού της γαλλικής ομάδας, Κιλιάν Εμπαπέ, όπως και αυτό του μέσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πολ Πογκμπά.