Άριεν Ρόμπεν: Σταμάτησε το ποδόσφαιρο

Η ένδοξη καριέρα του Άριεν Ρόμπεν έφτασε στο τέλος της, με τον Ολλανδό αστέρα να κρεμάει τα παπούτσια του μετά από 19 χρόνια καριέρας.

Άριεν Ρόμπεν: Σταμάτησε το ποδόσφαιρο

Ο Αριέν Ρόμπεν έκανε γνωστό ότι αποχωρεί από το ποδόσφαιρο στην ηλικία των 35 ετών. Λίγες μέρες αφότου αποχώρησε από την Μπάγερν Μονάχου ο Άριεν Ρόμπεν αποφάσισε να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Ο Ρόμπεν αγωνίστηκε στις Αιντχόφεν, Τσέλσι, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου ενώ ήταν διεθνής και με την εθνική Ολλανδίας.

Τα τελευταία 10 χρόνια αγωνίστηκε με την φανέλα της Μπάγερν Μονάχου με την οποία κατέκτησε 1 Champions League και 8 πρωταθλήματα Γερμανίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ρόμπεν:

«Χωρίς αμφιβολία αυτή η απόφαση είναι η πιο δύσκολη που πήρα στη ζωή μου , μία απόφαση που το μυαλό και η καρδιά συγκρούστηκαν. Η αγάπη μου για το ποδόσφαιρο και η πίστη μου ότι μπορώ να συνεχίσω στο υψηλότερο επίπεδο ήταν ενάντια στην πραγματικότητα. Δεν είμαι 16 ετών για να αγνοώ τι σημαίνει ένας τραυματισμός. Αυτή τη στιγμή είναι υγιής και θα ήθελα αυτό να μείνει έτσι. Έτσι, αποφάσισα να σταματήσω» συνέχισε ο Ρόμπεν.

«Έζησα για 19 χρόνια το πάθος μου. Αυτό απαιτεί πολλή ενέργεια, ειδικά όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως θέλεις και θα πρέπει να παλέψεις ύστερα από ένα πισωγύρισμα. Οι μεγάλοι αθλητές διακρίνονται για τον εγωισμό τους και σίγουρα εγώ δεν διαφέρω. Γι’ αυτό και θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου. Έφτασε η ώρα για το επόμενο κεφάλαιο και ανυπομονώ να ξοδέψω περισσότερο χρόνο με τη γυναίκα και τα παιδιά μου».