Πρόταση 80 εκ. ευρώ για Μαγκουάιρ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έκαναν την κίνηση τους για τον διεθνή στόπερ της Λέστερ που ενδιαφέρει και την συμπολίτισσα τους Σίτ

 Πρόταση 80 εκ. ευρώ για Μαγκουάιρ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Παρότι, τις προάλλες, οι πληροφορίες από την Αγγλία ήθελαν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να παρατά την υπόθεση του Χάρι Μαγκουάιρ και να στρέφεται σ' εκείνη του Σαμουέλ Ουμτιτί, της Μπαρτσελόνα, η πραγματικότητα τους διέψευσε αφού οι «κόκκινοι διάβολοι» επανήλθαν στη διεκδίκηση του διεθνούς Άγγλου στόπερ, με δυναμικό τρόπο.
Κατέθεσαν πρόταση 70 εκ. λιρών (78 εκ. ευρώ περίπου) για τον κεντρικό αμυντικό - ο οποίος είναι και στο «στόχαστρο» της συμπολίτισσας τους Μάντσεστερ Σίτι - αφού ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ εκτιμά τις ηγετικές ικανότητες του, που λείπουν από τους παίκτες που έχει στο δυναμικό της η ομάδα του.

Ωστόσο, το θέμα, σε πρώτη φάση, είναι να καλύψουν τις απαιτήσεις της ομάδας του παίκτη, της Λέστερ η οποία φημολογείται ότι θέλει το ποσό των 100 εκ. ευρώ για να τον αποχωριστεί.
Άλλωστε οι «αλεπούδες» έχοντας υπογράψει μαζί του 5ετές συμβόλαιο τον περασμένο Σεπτέμβριο είναι, διαπραγματευτικά, σε θέση ισχύος.

Η Γιουνάιτεντ έχει αποκτήσει τον Ουαλλό, επιθετικό, Ντάνιελ Τζέιμς, και τον Άγγλο, δεξιό οπισθοφύλακα, Άαρον Γουάν - Μπισάκα από τις Σουόνσι και Κρίσταλ Πάλας αντίστοιχα κι αν αποκτήσει μ' αυτό το ποσό και τον Μαγκουάϊρ τα «ψώνια» της θα φτάσουν τα 140 εκ. λίρες!

Είχε προσπαθήσει και 12 μήνες πριν να τον αποκτήσει, αλλά τα 70 εκ. λίρες τότε είχαν φανεί πολλά στους ιθύνοντες της και τον Ζοσέ Μουρίνιο.
Τώρα που έφτασαν στα λεφτά που ζητούσαν οι άνθρωποι της Λέστερ, εκείνοι ζητούν περισσότερα...