Λαμουσί: «Μεγάλη τιμή για μένα η Νότιγχαμ Φόρεστ»

Ενθουσιασμένος παρουσιάστηκε o 47χρονος προπονητής από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της αγγλικής ομάδας

Λαμουσί: «Μεγάλη τιμή για μένα η Νότιγχαμ Φόρεστ»

Πανευτυχής για την πρόσληψή του στην τεχνική ηγεσία της Νότιγχαμ Φόρεστ εμφανίστηκε ο Σαμπρί Λαμουσί. Ο 47χρονος προπονητής διαδέχτηκε αυτόν τον μήνα στον πάγκο της αγγλικής ομάδας τον Μάρτιν Ο’Νιλ και σε δηλώσεις του στην γαλλική εφημερίδα «L’Equipe» χαρακτήρισε τιμή την παρουσία του στους «ξυλοκόπους» και έπλεξε το εγκώμιο της νέας του ομάδας.

«Είμαι πανευτυχής. Πρόκειται για έναν σπουδαίο σύλλογο με εκπληκτική Ιστορία. Νιώθω απεριόριστο σεβασμό», είπε αρχικά ο Λαμουσί και στην συνέχεια φρόντισε να αιτιολογήσει την επιλογή του να αναλάβει τα «ηνία» της Νότιγχαμ.

«Η δυνατότητα να είσαι προπονητής σε μία μυθική ομάδα, αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα η Νότιγχαμ Φόρεστ. Και ας συμμετέχει στην Τσάμπιονσιπ, ένα πρωτάθλημα που δεν είναι τόσο γνωστό στην Γαλλία, όμως πολύ μεγάλο σε διάρκεια και εξαιρετικά δύσκολο. Είναι μία μεγάλη πρόκληση», είπε.

Ο προηγούμενος «σταθμός» στην προπονητική καριέρα του Λαμουσί ήταν η γαλλική Ρεν από την οποία αποχώρησε τον περασμένο Δεκέμβρη.

Ενόψει της νέας σεζόν, ο 47χρονος Γάλλος τεχνικός θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο της Νότιγχαμ Φόρεστ στο πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ στις 3 Αυγούστου, στο παιχνίδι με αντίπαλο την Γουέστ Μπρόμιτς Άλμπιον στο «Σίτι Γκράουντ».