Στο Τορίνο για την Γιουβέντους ο Ραμπιό

Ο 24χρονος Γάλλος μέσος μετέβη στην Ιταλία για να βάλει την υπογραφή του σε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με την «Γηραιά Κυρία»

Στο Τορίνο για την Γιουβέντους ο Ραμπιό

Στην τελική ευθεία έχει μπει η υπόθεση της μετακίνησης του Αντριέν Ραμπιό στην Γιουβέντους. Ο Γάλλος μέσος έμεινε ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι από την Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς δεν δέχτηκε να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον γαλλικό σύλλογο, και ήρθε σε συμφωνία με την «Γηραιά Κυρία» για να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στους πρωταθλητές Ιταλίας.

Ο 24χρονος διεθνής άσος μετέβη αεροπορικώς στο Τορίνο και αναμένεται πλέον να υποβληθεί στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις πριν βάλει την υπογραφή του σε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη νέα του ομάδα, που θα του αποφέρει το ποσό των επτά εκατομμυρίων ευρώ ετησίως.

Ο Ραμπιό είναι γέννημα-θρέμμα των ακαδημιών της Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ τον Γενάρη του 2013 αγωνίστηκε για λίγους μήνες στην Τουλούζ με την μορφή δανεισμού.

Με τους «πρωτευουσιάνους» μέτρησε συνολικά 227 εμφανίσεις και 24 γκολ και κατέκτησε πέντε πρωταθλήματα, πέντε Λιγκ Καπ Γαλλίας, τέσσερα Κύπελλα αλλά και ισάριθμα Σούπερ Καπ Γαλλίας.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε πρόλαβε να αγωνιστεί σε 20 αναμετρήσεις της Παρί, καθώς η απόφασή του να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον γαλλικό σύλλογο και να αποχωρήσει ως ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι, είχε ως αποτέλεσμα να παραγκωνιστεί από τον προπονητή του στην γαλλική ομάδα, Τόμας Τούχελ.

Πλέον, ο διεθνής μέσος είναι έτοιμος να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ποδοσφαιρική του καριέρα με την μετακίνησή του στην Γιουβέντους και θα αποτελέσει την δεύτερη προσθήκη των «μπιανκονέρι» στο ρόστερ τους ενόψει της νέας σεζόν, μετά τον Άαρον Ράμσεϊ της Άρσεναλ που επίσης αποκτήθηκε ως ελεύθερος από τους πρωταθλητές Ιταλίας.