To σόου του γιου του Μέσι στις εξέδρες του «Μαρακανά»!

Την ίδια στιγμή που ο διάσημος πατέρας του ετοιμαζόταν να παίξει στον προημιτελικό του Κόπα Αμέρικα, κόντρα στην Παραγουάη, ο Μάτεο Μέσι δεν... μαζευόταν στα επίσημα του θρυλικού γηπέδου.

To σόου του γιου του Μέσι στις εξέδρες του «Μαρακανά»!

Προφανώς κανείς δεν είπε στον Ματέο Μέσι τι σημαίνει για τον πατέρα του να επιστρέφει στο «Μαρακανά».
Εκεί που πέντε χρόνια πριν πέρασε δίπλα από το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου αλλά δεν μπορούσε να το αγγίξει γιατί η Αργεντινή, έχασε, στην παράταση από την Γερμανία στον τελικό...

Αλλά ακόμη κι αν το του είχε πει κάποιος το πιθανότερο είναι ότι ο 4χρονος μπόμπιρας να μην μπορούσε ν' αντιληφθεί το πόσο στοίχισε η απώλεια εκείνου του τροπαίου στον αρχηγό της «αλμπισελέστε» και της Μπαρτσελόνα.

Έτσι ανεπηρέαστος απ' όλο αυτό το «μπακράουντ» ο δευτερογέννητος του Μέσι (είχε προηγηθεί ο 7χρονος Τιάγκο κι ακολούθησε ο 2χρονος Τσίρο) είχε τρελά κέφια κι έδωσε το δικό του... σόου στις κερκίδες του θρυλικού γηπέδου του Ρίο ντε Ζανέιρο!

Ανέβηκε στις καρέκλες, προκάλεσε το κλάμα του μεγάλου του αδερφο του... πατώντας τον (άθελα του) και ακολουθώντας το ρυθμό των συνθημάτων των συμπατριωτών του άρχισε να... χορεύει πειράζοντας τα ξαδέρφια του κι άλλους συγγενείς του, από την φαμίλια Μέσι, που είχαν περίοπτη θέση στα επίσημα του «Μαρακανά»!