H Tότεναμ (προσ)κάλεσε την Ρεάλ Μαδρίτης να πάρει τον Έρικσεν!

Ο πρόεδρος των «σπιρουνιών», Ντάνιελ Λίβι, κάλεσε τους ιθυνόντες των «μερένγκες» ν' αποκτήσουν στον Δανό μέσου, αφού του χρόνου εκπνέει το συμβόλαιο του.

H Tότεναμ (προσ)κάλεσε την Ρεάλ Μαδρίτης να πάρει τον Έρικσεν!

Βρε πως αλλάζουν τα πράγματα! Αν πιστέψουμε την «Μarca» τουλάχιστον... Το ισπανικό μέσο, που φημίζεται για την πληροφορήση του σχετικά με την Ρεάλ Μαδρίτης, αποκάλυψε ότι η Τότεναμ, δια στόματος του προέδρου της (και πρώην της ΑΕΚ) Ντανιέλ Λίβι πρότεινε στους ιθύνοντες των Καστιγιάνων να αποκτήσουν τον Κρίστιαν Έρικσεν αντί του ποσού των 70 εκ. ευρώ!


Πέραν του ασυνήθιστου του πράγματος, ο πρόεδρος μιας ομάδας να προωθεί την πώληση του παίκτης της ομάδας του σε άλλη, το θέμα είναι ότι πέρσι τέτοιες μέρες που οι ρόλοι ήταν αντεστραμμένοι κι οι «μερένγκες» ήθελαν τον Δανό μεσοεπιθετικό, ο πρόεδρος των «σπιρουνιών» κι οι συν αυτώ είχαν ζητήσει τα υπερδιπλάσια χρήματα (150 εκ. ευρώ)!


Τι μεσολάβησε; Πέρασε μια σεζόν και ο Σκανδιναβός αρνείται να ανανεώσει το συμβόλαιο του που λήγει του χρόνου.
Δεδομένου ότι τον Γενάρη δύναται να συμφωνήσει με την ομάδα της αρεσκείας του χωρίς η Τότεναμ να πάρει ούτε σεντ, η ομάδα του Λονδίνου άλλαξε στάση. Ωστόσο είναι αμφίβολο αν θα δεχθούν οι Μαδριλένοι να τον αποκτήσουν σ' αυτά τα χρήματα όταν μπορούν να τον πάρουν τζάμπα σε 6 μήνες...