Πρόταση για νέο 5ετες συμβόλαιο στον Οριγκί η Λίβερπουλ!

Η κάτοχος του Τσάμπιονς Λιγκ θέλει να «δέσει» τον Βέλγο διεθνή επιθετικό του οποίου το συμβόλαιο εκπνέει του χρόνου

 Πρόταση για νέο 5ετες συμβόλαιο στον Οριγκί η Λίβερπουλ!

Στον επαναληπτικό ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, κόντρα στην Μπαρτσελόνα σκόραρε δις, στο επικό 4-0, του «Άνφιλντ» που... ακύρωσε την ήττα, με 3-0, στη Βαρκελώνη, ενώ πέτυχε το 2ο γκολ στον τελικό του «Μετροπολιτάνο», κόντρα στην Τότεναμ, «κλειδώνοντας» την επιστροφή της Λίβερπουλ στην κορυφή του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, μετά από 14 χρόνια απουσίας.

Τώρα οι «κόκκινοι» φαίνονται έτοιμοι να τον... κλειδώσουν στο Λίβερπουλ, για άλλα πέντε χρόνια, επιβραβεύοντας τον Ντιβόκ Οριγκί, για την προσφορά του στην σημαντική επιτυχία, αλλά και γενικότερα την τριετία που έμεινε στο αγγλικό λιμάνι.

Ο 24χρονος Βέλγος διεθνής επιθετικός αποκτήθηκε το 2014, αλλά έμεινε δανεικός στην πρώην ομάδα του (Λιλ) για μια σεζόν, ενώ δόθηκε με την ίδια μορφή και στην Βόλφσμπουργκ (2017-18).
Το συμβόλαιο του εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι και σύμφωνα με το «Football Insider», οι «κόκκινοι» είναι σ' επαφές με τον εκπρόσωπο του (ενώ ο παίκτης είναι σε διακοπές) για να τον διατηρήσουν για άλλα 5 χρόνια στις τάξεις τους, με αυξημένες αποδοχές.

Πάντως ιεραρχικά δεν θα αλλάξουν και πολλά για τον Οριγκί, αφού, παρόντων των Σαλάχ, Μανέ και Φιρμίνο, θα παραμείνει μια χρυσή εφεδρεία, αν και σε πρώτη φάση λόγω της κόπωσης τους από τις καλοκαιρινές υποχρεώσεις τους με τις Εθνικές τους αναμένεται να έχει πιο ενεργό ρόλο.