Η Μπαρτσελόνα θέλει τον υιό Χάτζι!

Δημοσιεύματα από τη Ρουμανία εμπλέκουν την καταλανική ομάδα σε μεταγραφικό σενάριο που αφορά στον Ιάνις Χάτζι, τον γιο του σπουδαίου Γκεόργκι.

Η Μπαρτσελόνα θέλει τον υιό Χάτζι!

Πλήθος δημοσιευμάτων από τη Ρουμανία τις τελευταίες μέρες τοποθετούν στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μπαρτσελόνα τον Ιάνις Χάτζι, τον γιο του παλιού άσου της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης, Γκεόργκι.

Ο 20χρονος επιθετικός «βγάζει μάτια» με τις εμφανίσεις του φορώντας τη φανέλα της εθνικής Ρουμανίας U21 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξάγεται αυτές τις μέρες, ενώ σε συλλογικό επίπεδο ανήκει στη Βιτορούλ Κονστάντσα, την ομάδα που προπονεί ο πατέρας του.

Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσιεύματα από τη Ρουμανία η Μπαρτσελόνα... καλοβλέπει την περίπτωση του νεαρού επιθετικού της Βιτορούλ, ενώ «στο κόλπο» της διεκδίκησής του έχει μπει κι άλλη μία ισπανική ομάδα, η Σεβίλλη.

Ενδεχόμενη απόκτηση του Χάτζι θα κοστίσει περίπου 7-8 εκατομμύρια ευρώ στη Μπαρτσελόνα, η οποία εφόσον κάνει δικό της τον νεαρό σταρ, θα τον τοποθετήσει πιθανότατα στη β' ομάδα, που επί του παρόντος αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία της Ισπανίας (Segunda B).