Μουρίνιο για Νιουκάστλ: «Δεν είναι για μένα να τερματίζω όγδοος ή ένατος!»

Οι στόχοι της Νιουκάστλ δεν συμβαδίζουν με τις φιλοδοξίες του Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος ξεκαθάρισε πως δεν έχουν βάση τα σενάρια που τον συνδέουν με το αγγλικό κλαμπ.

Μουρίνιο για Νιουκάστλ: «Δεν είναι για μένα να τερματίζω όγδοος ή ένατος!»

Η φημολογία που θέλει τον Ζοζέ Μουρίνιο να είναι υποψήφιος για τον πάγκο της Νιουκάστλ είναι έντονη τις τελευταίες μέρες, ωστόσο ο Πορτογάλος έσπευσε να διαψεύσει κάθε τέτοιο ενδεχόμενο, βάζοντας «στοπ» στα σενάρια.

Ο «special one» τόνισε με δηλώσεις του πως οι στόχοι ενός κλαμπ όπως η Νιουκάστλ δεν ανταποκρίνονται στις δικές του φιλοδοξίες ως κόουτς, καθώς «είναι στη φύση του να κερδίζει», κάτι που δεν εκφράζουν οι «καρακάξες» στον βαθμό που ο ίδιος θα ήθελε:

«Το μόνο που ξέρω είναι ότι θέλω να κερδίζω. Είμαι πολύ πεισματάρης, υπό την έννοια ότι οφείλω πάντα να παίξω για να κερδίσω. Αν η ομάδα μου δεν κερδίζει, τότε είναι πρόβλημα. Χρειάζομαι ένα πρότζεκτ όπου θα υπάρχει η αίσθηση ότι παίζουμε πάντα για να κερδίσουμε».

Και συμπλήρωσε ο Μουρίνιο: «Αν κάποιος μου προσφέρει ένα υπέροχο συμβόλαιο 10 ετών και ο στόχος της ομάδας είναι να τερματίσει απλά στο πάνω μισό της κατάταξης, να έρθει έβδομη, όγδοη ή ένατη... τέλεια, απλά δεν είναι για μένα. Αυτή είναι η φύση μου, να δίνω μάχη για να κερδίζω».