Ποδοσφαιριστής της Πόρτο «θέρισε» σε τροχαίο νιόπαντρο ζευγάρι! (vid)

Ο Ζοάο Μάλεκ ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα στη Γουαδαλαχάρα, με συνέπεια τον ακαριαίο θάνατο ενός νιόπαντρου ζεύγους. Δείτε βίντεο με τα δύο κατεστραμμένα αυτοκίνητα.

Ποδοσφαιριστής της Πόρτο «θέρισε» σε τροχαίο νιόπαντρο ζευγάρι! (vid)

Τον θάνατο ενός νιόπαντρου ζευγαριού, ηλικίας 26 και 35 ετών, προκάλεσε ο Ζοάο Μάλεκ της Πόρτο, ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο στην πόλη Γουαδαλαχάρα στο Μεξικό όπου και βρίσκεται στο πλαίσιο των καλοκαιρινών του διακοπών.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, πριν από το δυστύχημα ο 20χρονος Μεξικανός επιθετικός διασκέδαζε με φίλους του σε νυχτερινό κλαμπ, ποστάροντας μάλιστα και σχετικές φωτογραφίες στο διαδίκτυο.

Δείτε σε βίντεο τα δύο κατεστραμμένα οχήματα:

Η αστυνομία διεξάγει έρευνα προκειμένου να διαπιστώσει αν και κατά πόσο ο Μάλεκ βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ όταν συνέβη το τραγικό περιστατικό, ενώ σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο νεαρός οδηγούσε πολύ πάνω από το επιτρεπτό όριο ταχύτητας (περί τα 160 χλμ. ανά ώρα).

Ο Ζούνιορ Ζοάο Μάλεκ Ρόμπλες, όπως είναι το πλήρες όνομά του, ξεκίνησε την καριέρα του από τη μεξικάνικη Σάντος Λαγκούνα, στη συνέχεια αγωνίστηκε στη β' ομάδα της Πόρτο και εσχάτως έπαιξε στη β' ομάδα της Σεβίλλης, τη Σεβίγια Ατλέτικο.