Μπαρτσελόνα: «Συζητάμε, αλλά δεν έχουμε συμφωνήσει με τον Νέιμαρ»

Παρά τη... βιασύνη ορισμένων ισπανικών Μέσων να ανακοινώσουν τον «γάμο» ανάμεσα σε Μπάρτσα και Νέιμαρ, ο καταλανικός σύλλογος τονίζει πως προς το παρόν δεν υπάρχει καμία συμφωνία. Πολύ κοντά στον 18χρονο Γάλλο εξτρέμ Μπιλέλ Χασαϊνί οι «μπλαουγκράνα».

Μπαρτσελόνα: «Συζητάμε, αλλά δεν έχουμε συμφωνήσει με τον Νέιμαρ»

Το «φλερτ» της Μπαρτσελόνα με τον Νέιμαρ για την ενδεχόμενη επιστροφή του Βραζιλιάνου στη Βαρκελώνη είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, με τις δύο πλευρές μάλιστα να έχουν ήδη ξεκινήσει κύκλο συζητήσεων.

Αυτό που δεν είναι σε καμία περίπτωση βέβαιο ακόμη, είναι η κατάληξη αυτών των συζητήσεων, οι οποίες σύμφωνα με την έγκυρη «Marca» ενδέχεται να κρατήσουν πολύ. Ιδίως όσο καθυστερεί η αποχώρηση του Φιλίπε Κοουτίνιο από την ομάδα, κάτι που σημαίνει ότι καθυστερεί και το... ρευστό για το ταμείο του συλλόγου.

Στην παρούσα φάση, το σίγουρο είναι ότι δεν έχει επέλθει καμία συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, παρά τη... βιασύνη ορισμένων ισπανικών Μέσων να την οριστικοποιήσουν, όπως η καταλανική «Sport», που έκανε λόγο για πενταετές συμβόλαιο.

Η επίσημη Μπαρτσελόνα επιβεβαιώνει πως βρίσκεται σε επαφές με τον Βραζιλιάνο σταρ για το ενδεχόμενο επιστροφής του, όμως διαψεύδει κατηγορηματικά ότι έχει έρθει σε οποιαδήποτε συμφωνία μαζί του. Όπως όλα δείχνουν, το... σίριαλ του Νέιμαρ θα έχει αρκετά επεισόδια ακόμη...

Μια μεταγραφή, πάντως, που αναμένεται να τελειώσει σύντομα για τη Μπάρτσα είναι αυτή του Μπιλέλ Χασαϊνί. Ο 18χρονος Γάλλος εξτρέμ της Νανσί είπε ήδη «όχι» στην Παρί Σεν Ζερμέν και σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες βρίσκεται μια... ανάσα πριν από την ένταξή του στο έμψυχο δυναμικό των «μπλαουγκράνα».