Ολυμπιακός: Τι ισχύει για Σβαμπ

Οι "ερυθρόλευκοι" εξετάζουν την αγορά της κεντρικής Ευρώπης και όχι μόνο για χαφ. Ο 28χρονος Αυστριακός ετοιμάζεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Ραπίντ Βιέννης.

Ολυμπιακός: Τι ισχύει για Σβαμπ

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται μεταξύ άλλων και σε αναζήτηση χαφ. Χτύπησε την πόρτα του Εντουάρντο της Μπελενένσες, αλλά ο Βραζιλιάνος οδεύει προς Σπόρτινγκ Λισσαβόνας. Μίλησε και με την Πόρτο για τον Μικέλ Αγκου, αλλά οι "δράκοι" προτιμούν να πουλήσουν τον Νιγηριανό και όχι να τον παραχωρήσουν ξανά δανεικό.

Σήμερα είδε το φως της δημοσιότητας το όνομα του Στέφαν Σβαμπ ως αντι-Νατχο. Ο 28χρονος Αυστριακός χαφ είναι αρχηγός στη Ραπίντ Βιέννης, με την οποία την τελευταία σεζόν είχε 50 συμμετοχές!

Είναι αλήθεια ότι ο Ολυμπιακός κοιτάζει μεταξύ άλλων την αγορά της κεντρικής Ευρώπης για χαφ. Κοιτάζει όμως και στην Ιβηρική και στην Αγγλία.

Όσο για τον Σβαμπ; Προ ημερών είχε αφήσει να εννοηθεί ο Αυστριακός μέσος ότι θα ήθελε μια νέα πρόκληση στην καριέρα του. Ωστόσο το τελευταίο διήμερο βρίσκεται σε συζητήσεις με την Ραπίντ για την επέκταση του συμβολαίου του (το υπάρχον εκπνέει το 2020).

Το αν απασχολεί ή όχι τον Ολυμπιακό αυτό θα φανεί τις επόμενες μέρες. Πάντως για την ώρα οποίος θέλει τον παίκτη, οι απαιτήσεις της Ραπίντ ξεκινούν από τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.