Κρεμάει τα παπούτσια του ο Φερνάντο Τόρες (vid)

Ο Ισπανός επιθετικός ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την ενεργό δράση.

Κρεμάει τα παπούτσια του ο Φερνάντο Τόρες (vid)

Η ένδοξη καριέρα του Φερνάντο Τόρες έφτασε στο τέλος της, με τον Ισπανό αστέρα να ανακοινώνει την απόσυρσή του από τα γήπεδα έπειτα από 18 χρόνια, στην ηλικία των 35 ετών.

«Έχω κάτι πολύ σημαντικό να ανακοινώσω. Μετά από 18 συναρπαστικά χρόνια, ήρθε η ώρα να βάλω τέλος στην ποδοσφαιρική μου καριέρα. Την Κυριακή θα παραχωρήσω συνέντευξη Τύπου στο Τόκιο και θα εξηγήσω όλες τις λεπτομέρειες. Τα λέμε εκεί», ήταν η ανακοίνωση του «Ελ Νίνο», ο οποίος αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στην Ιαπωνία για λογαριασμό της Σαγκάν Τοσού.

Ο Τόρες ξεκίνησε την καριέρα του στην Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στη Λίβερπουλ, όπου έγινε θρύλος.

Τον Γενάρη του 2011 έφυγε για την Τσέλσι, με το ποσό των 58,5 εκατομμυρίων ευρώ, κάνοντάς τον την τότε πιο ακριβή μεταγραφή των Λονδρέζων, ωστόσο η καριέρα του άρχισε να παίρνει την κατιούσα.

Το καλοκαίρι του 2014 αγωνίστηκε δανεικός στη Μίλαν, η οποία την επόμενη σεζόν απέκτησε τα δικαιώματά του και δύο μέρες αργότερα ακολούθησε δανεισμός στην Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία το επόμενο καλοκαίρι τον έκανε δικό της.

Με την εθνική Ισπανίας αγωνίστηκε σε 110 παιχνίδια, σκοράροντας 38 φορές, ενώ έχει σηκώσει δύο Euro, έχοντας πετύχει γκολ και στους δύο τελικούς και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο.