Προπονητής στην ομάδα Νέων της Άντερλεχτ ο Μπέλαμι!

Η ομάδα των Βρυξελλών ανακοίνωσε ότι προσελήφθη ο 39χρονος Ουαλλός, παρότι εκκρεμούν κατηγορίες, εναντίον του, για εκφοβισμό παικτών στα τμήματα υποδομής της Κάρντιφ.

Προπονητής στην ομάδα Νέων της Άντερλεχτ ο Μπέλαμι!

Στην ανακοίνωση ότι ο Κρεγκ Μπέλαμι υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, μαζί της, προκειμένου ν' αναλάβει μια θέση στο προπονητικό της επιτελείο, προχώρησε η Άντερλεχτ.
Η ομάδα των Βρυξελλών - που τον περασμένο μήνα ανακοίνωσε τον (πρώην συμπαίκτη του Μπέλαμι στην Μάντσεστερ Σίτι) Βενσάν Κομπανί ως παίκτη - προπονητή της - έδειξε ν' αδιαφορεί για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο - ιδιόρρυθμος, αν μη τι άλλο - 39χρονος παλαίμαχος Ουαλλός παίκτης και τον παρουσιάσουν να έχει εκφοβίσει ποδοσφαιριστές του στα τμήματα της Κάρντιφ, όπου εργαζόταν απο το 2016.

Παρά την αποχώρηση του Μπέλαμι, η Ουαλλική ομάδα ξεκαθάρισε ότι θα συνεχίσει την έρευνα σχετικά με την υπόθεση.
Κι όμως στην Άντερλεχτ δηλώνουν ευχαριστημένοι με την έλευση του Μπέλαμι όπως δήλωσε ο διευθυντής των Ακαδημιών Ζαν Κίντερμανς: «Έχει μεγάλη εμπειρία και θα είναι ο κατάλληλος μέντορας για τους νέους παίκτες μας».

Ο Βρετανός θ' αναλάβει την ομάδα κάτω των 21 ετών της Άντερλεχτ, ενώ μαζί του στους «μωβ» των Βρυξελλών μετακόμισε ένας άλλος Ουαλλός, ο Σάιμον Ντέιβις, που ήταν πρώην επικεφαλής των Ακαδημιών της Μάντσεστερ Σίτι.
Κινήσεις που μαρτυρούν ότι πίσω από τις κινήσεις αυτές «κρύβεται» ο Κομπανί...