Aπό την Ρεάλ στην Ατλέτικο Μαδρίτης ο Μάρκος Γιορέντε!

Ο 24χρονος, Ισπανός, αμυντικός μέσος υπέγραψε, για 5 χρόνια, στους «κολτσονέρος» που κατέβαλαν στους συμπολίτες τους 40 εκ. ευρώ

Aπό την Ρεάλ στην Ατλέτικο Μαδρίτης ο Μάρκος Γιορέντε!

Κάτοικος Μαδρίτης θα παραμείνει ο Μάρκος Γιορέντε, αλλά θ' αλλάξει χώρο... εργασίας! Από το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», στο «Μετροπολιτάνο», αφού η Ατλέτικο Μαδρίτης ανακοίνωσε για τα προσεχή 5 χρόνια το διεθνή, με την Εθνική Ελπίδων της Ισπανίας, χαφ.


Ο νεαρός, αφού πέρασε τα απαραίτητα ιατρικά τεστ, υπέγραψε στους «κολτσονέρος». Ο Ίβηρας, που εντάχθηκε στους «μερένγκες» το 2008, ντεμπουτάρισε στην πρώτη τους ομάδα το 2015, αλλά την επόμενη χρονιά πήγε δανεικός στην Αλαβές. Επέστρεψε το 2017, κατακτώντας Champions League, το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων του 2018 ενώ σε 39 ματς με την πρώτη ομάδα των «μπλανκος» είχε 2 γκολ.

Ωστόσο ο Ζινεντίν Ζιντάν, επιστρέφοντας, τον ενημέρωσε ότι δεν τον υπολογίζει για την ομάδα που φτιάχνει για την περίοδο 2019-20, γεγονός που εκμεταλλεύθηκε η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε. Ο Αργεντινός τεχνικός τον ήθελε εδώ και δύο χρόνια αφού του αρέσει το αθλητικό του προφίλ και οι αμυντικογενείς του ικανότητες.

Αντί - Ρόντρι...

Ο Μάρκος Γιορέντε αποτελεί, ουσιαστικά, τον αντικαταστάτη του Ρόντρι. Ο τελευτραίος οδεύει για την Μάντσεστερ Σίτι η οποία προτίθεται να καταβάλει την ρήτρα των 70 εκ. ευρώ του συμβολαίου του Ίβηρα κεντρικού χαφ, που προσομοιάζει στο αγωνιστικό στυλ του Σέρχιο Μπούσκετς.