Oσπίνα: Θέλει να έρθει στη Νάπολι ο Χάμες Ροντρίγκες!

Ο διεθνής Κολομβιανός γκολκίπερ επιβεβαίωσε ότι ο συμπαίκτης του στους «καφετέρος» θα ήθελε να τον ακολουθήσει στους «παρτενοπέι»

Oσπίνα: Θέλει να έρθει στη Νάπολι ο Χάμες Ροντρίγκες!

Εν μέσω της ευφορίας των Κολομβιανών διεθνών για την εξασφάλιση της πρόκρισης της Εθνικής τους ομάδας στην προημιτελική φάση του Κόπα Αμέρικα φαίνεται πως τα στόματα κάποιων λύθηκαν.
Όπως του Νταβίντ Οσπίνα που αποκάλυψε ότι ο συμπαίκτης του στους «καφετέρος», Χάμες Ροντρίγκες, επιθυμεί να τον ακολουθήσει και σε διασυλλογικό επίπεδο υπογράφοντας στην Νάπολι!

Εδώ και κάμποσες ημέρες οι «παρτενοπέι» είναι στο ...κατόπι του Κολομβιανού άσου ο οποίος, μετά από 2 χρόνια δανεικός στην Μπάγερν Μονάχου, από τη Ρεάλ Μαδρίτης, επέστρεψε στους «μερένγκες» αλλά δεν αναμένεται να μείνει εκεί, αφού ούτε στην πρώτη θητεία του Ζινεντίν Ζιντάν αποτελούσε βασική του επιλογή.

Οι πληροφορίες θέλουν τους Μαδριλένους και τους Ναπολιτάνους να βρίσκονται κοντά στην επίτευξη της συμφωνίας με ένα ποσό περί τα 100 εκ. ευρώ αλλά το θέμα είναι αν θέλει ο ίδιος ο παίκτης ν' αγωνιστεί στην ομάδα του Ιταλικού Νότου.

Προ ημερών ο 27χρονος είχε εκφραστεί θετικά στο ενδεχόμενο να ντυθεί στα γαλάζια και ο διεθνής κίπερ (και πρώην κουνδιάδος του αφού είχε παντρευτεί την αδερφή του Ντανιέλ με την οποία απέκτησε και μια κόρη) το επιβεβαίωσε: «Θα ήταν ευτυχής να έρθει στη Νάπολι. Θα ήταν φανταστικό να τον έχουμε στην ομάδα» είπε ο 30χρονος τερματοφύλακας.