Ντε Λαουρέντις: Τα δυο εμπόδια για τη μεταγραφή του Μανωλά στη Νάπολι

Με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ιταλίας ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις αναφέρθηκε στα σενάρια που θέλουν τον Μανωλά να φορά τη φανέλα της Νάπολι.

Ντε Λαουρέντις: Τα δυο εμπόδια για τη μεταγραφή του Μανωλά στη Νάπολι

Το τελευταίο χρονικό διάστημα ο ιταλικός Τύπος υποστηρίζει πως ο Κώστας Μανωλάς θα αποχωρήσει από τη Ρόμα για λογαριασμό της Νάπολι.

Με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό ο πρόεδρος των «παρτενοπέι», Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις υποστήριξε πως υπάρχουν δύο μεγάλα εμπόδια που πρέπει να ξεπεραστούν για την απόκτηση του Έλληνα διεθνή.

Το ένα αφορά τον χαρακτήρα του ενώ το άλλο τη ρήτρα που έχει στο συμβόλαιό του.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Δουλεύουμε για την άμυνα από την στιγμή που ο Αλμπιόλ μας ενημέρωσε ότι θέλει να αποχωρήσει. Δεν κρατάμε κανέναν με το ζόρι. Για τον Μανωλά, λοιπόν, υπάρχουν δύο θέματα που θα πρέπει να ξεπεραστούν. Το ένα είναι ο χαρακτήρας του, ο Τζούντολι (τεχνικός διευθυντής) πρέπει να καταλάβει αν ταιριάζει με τα αποδυτήρια μας γιατί δε θέλουμε να έχουμε τέτοια προβλήματα. Το άλλο σχετίζεται με τη Ρόμα και με την τιμή του. Θα πρέπει να χαμηλώσουν την ρήτρα του (36 εκατ. ευρώ), γιατί έχει υψηλές απαιτήσεις και ο ποδοσφαιριστής για το συμβόλαιο του. Με κάθε σεβασμό για τον Μανωλά, αν σκεφτούμε και την ηλικία του, πιστεύω ότι το ποσό της μεταγραφής πρέπει να είναι πολύ μικρότερο».