«Ηχηρή ανταλλαγή: Μανωλάς σε Γιουβέντους, Ιγκουαΐν σε Ρόμα»

Η Gazzetta dello Sport αποκαλύπτει πως η Γιουβέντους και Ρόμα έχουν αρχίσει τις συζητήσεις για το ενδεχόμενο ανταλλαγής Κώστα Μανωλά και Γκονζάλο Ιγκουαΐν.

«Ηχηρή ανταλλαγή: Μανωλάς σε Γιουβέντους, Ιγκουαΐν σε Ρόμα»

«Στα σκαριά» φέρεται να βρίσκεται μια μεγάλη ανταλλαγή, που θα αλλάξει τα δεδομένα της Serie A, σύμφωνα με την Gazzeta dello Sport.

Η ιταλική εφημερίδα αποκαλύπτει στο σημερινό της πρωτοσέλιδο (14/6) ότι Γιουβέντους και Ρόμα είναι έτοιμες να ανταλλάξουν τον Κώστα Μανωλά, ο οποίος θα μεταβεί στο Τορίνο και τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν, ο οποίος θα βρεθεί στη Ρώμη.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα αναφέρει: «Ψήνεται ηχηρή ανταλλαγή. Η Γιουβέντους χρειάζεται έναν στόπερ, ο Πιπίτα μπορεί να αντικαταστήσει τον Τζέκο. Έτσι ο Ικάρντι βλέπει Τορίνο;».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι «τζιαλορόσι» έχουν θέσει ρήτρα στον Έλληνα αμυντικό ύψους 36 εκατ. ευρώ, ενώ οι «μπιανκονέρι» παραχώρησαν πέρσι τον Αργεντινό φορ στην Τσέλσι με τη μορφή δανεισμού έναντι 36 εκατ. ευρώ.

Οι Ρωμαίοι όπως όλα δείχνουν χάνουν τον Τζέκο, ο οποίος πιθανότατα θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ίντερ και ψάχνουν ένα έμπειρο φορ για να ενισχύσουν την επιθετική τους γραμμή. Από την άλλη, οι πρωταθλητές Ιταλίας αναζητούν ένα μπακ εγνωσμένης αξίας με δεδομένη την αποχώρηση του Μπαρτσάλι από την αγωνιστική δράση, τη φυγή του Κάσερες και την προχωρημένη ηλικία του Κιελίνι.

Τέλος, η εφημερίδα σχολιάζει ότι ο Μανωλάς αρέσει ιδιαίτερα στον Μαουρίτσιο Σάρι, που πρόκειται να ανακοινωθεί ακόμα και εντός της ημέρας ως ο νέος προπονητής της «Γηραιάς Κυρίας».