Aζάρ: «Όνειρο μου από παιδί να παίξω στη Ρεάλ Μαδρίτης!»


O Bέλγος διεθνής μεσοεπιθετικός υπέγραψε στους «μερένγκες» και παρουσιάστηκε στο «Μπερναμπέου» παρουσία 50.000 θεατών.

Aζάρ: «Όνειρο μου από παιδί να παίξω στη Ρεάλ Μαδρίτης!»

Η μεγάλη μέρα για τους φίλους της Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε, αφού ο Εντέν Αζάρ παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα από τον σύλλογο της Καστίλλης!
Την επομένη της παρουσίασης του Λούκα Γιόβιτς στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» ο 28χρονος Βέλγος πάτησε το τερέν του μυθικού Μαδριλενικού γηπέδου, αφού προηγουμένως είχε υπογράψει στους «μερένγκες» για 5 χρόνια.

Τον πρώην παίκτη της Τσέλσι - η οποία καρπώθηκε 100 εκ. ευρώ (χώρια τα 50 εκ. ευρώ σε μορφή μπόνους επίτευξης στόχων) - υποδέχθηκαν 50.000 φίλοι των Καστιγιάνων.
Ένα πλήθος που συνιστά το δεύτερο μεγαλύτερο μετά τους 80 χιλιάδες που είχαν συγκεντρωθεί στην υποδοχή του Κριστιάνο Ρονάλντο (2009)!

Η παρουσίαση ξεκίνησε με προβολή βίντεο από τις κορυφαίες του στιγμές σε Λιλ, Τσέλσι κι Εθνική Βελγίου κι ακολούθως πήρε το λόγο ο πρόεδρος του Μαδριλένικου συλλόγου, Φλορεντίνο Πέρεθ.

«Ο Αζάρ είναι από τους καλύτερους παγκοσμίως. Από εκείνους τους ξεχωριστούς, που η ιστορία της ομάδας μας έχει συνδεθεί με παίκτες τέτοιου ταλέντου», δήλωσε μεταξύ άλλων ο διοικητικός ηγέτης των Μαδριλένων, συμπληρώνοντας ότι ήθελε να βρεθεί σ' αυτή την θέση να τον παρουσιάσει εδώ και καιρό: «Ήταν κάτι που ήθελα να κάνω καιρό... Υλοποιούμε το όνειρο του κι ο κόσμος θα απολαύσει το ταλέντο και τη δημιουργικότητα του».

Το μεγάλο απόκτημα των «μπλάνκος», αφού χαιρέτησε αρχικά στα ισπανικά ακολούθως επέλεξε να μιλήσει στα γαλλικά, επιβεβαιώνοντας τον Πέρεθ: «Ήταν ένα όνειρο για μένα από τότε που ήμουν μικρό παιδί να παίξω στην Ρεάλ Μαδριτης και σήμερα είμαι εδώ. Ανυπομονώ να κατακτήσω πολλούς τίτλους με την Ρεάλ».

«Θέλουμε και Εμπαπέ» φώναζε το κοινό!

Μετά τις αναμνηστικές φωτογραφίες πήγε στα αποδυτήρια για να βάλει τα λευκά και όταν έκανε την εμφάνιση του με την νέα του φανέλα (δίχως νούμερο...) στο γήπεδο αποθεώθηκε από το κοινό.
Ακολούθως επιδόθηκε σε κόλπα με την μπάλα κι αφού φίλησε το σήμα της ομάδας, στο πέτο του, από μικροφώνου, είπε «Ζήτω η Ρεάλ Μαδρίτης».
Την ίδια στιγμή οι παριστάμενοι οπαδοί, σε ντελίριο, φώναζαν συνθήματα υπέρ του ενώ ζητούσαν και τον... Κιλιάν Εμπαπέ!