Ντένις Σουάρεθ: «Θέλω να φύγω από την Μπαρτσελόνα»

Ο διεθνής Ισπανός χαφ δημοσιοποίησε την επιθυμία του ν' αποχωρίσει οριστικά από τον Καταλανικό σύλλογο.

 Ντένις Σουάρεθ: «Θέλω να φύγω από την Μπαρτσελόνα»

Ειλημμένη πρέπει να θεωρείται η αποχώρηση του Ντένις Σουάρεθ από την Μπαρτσελόνα. Κι αυτή τη φορά είναι κοινή επιθυμία το «διαζύγιο» των δύο πλευρών, αφού εκτός από την πρόθεση των Καταλανών να τον πουλήσουν υπάρχει πλέον κι η, δημόσια, δήλωση του 25χρονου, διεθνή, χαφ ν' απαγκιστρωθεί από τους «μπλαουγκράνα».

Ο ποδοσφαιριστής, που δόθηκε τον περασμένο Γενάρη δανεικός στην Άρσεναλ (καταγράφοντας μόλις 4 συμμετοχές στην Premier League) δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena SER»:

«Θέλω να αποδεσμευθώ από την Μπαρτσελόνα και να παίζω σε πιο τακτική βάση. Το ιδανικό θα ήταν να αγωνιστώ ξανά στο Ισπανικό πρωτάθλημα και γνωρίζω ότι υπάρχουν ενδιαφερόμενες ομάδες για μένα. Έχω δύο μήνες για να ξεπεράσω τον τραυματισμό μου στην Βαρκελώνη. Εδώ κανείς δεν μου έχει πει τίποτα για του χρόνου και έτσι νομίζω ότι δεν με υπολογίζουν»

Ο παίκτης που ανήκει από το 2013 στην Μπαρτσελόνα, ενώ αποτελεί προϊόν των τμημάτωνυποδομής των Θέλτα και Μάντσεστερ Σίτι, είχε δοθεί δανεικός στην Σεβίλλη την σεζόν 2014-15.

Στις τρεις σεζόν που ακολούθησαν κατέγραψε 71 συμμετοχές στην Μπάρτσα αλλά φανέλα βασικού δεν πήρε ποτέ. Οι πληροφορίες θέλουν την Βαλένθια να ενδιαφέρεται για την περίπτωση του και τους «μπλαουγκράνα» να ζητούν 20 εκ. ευρώ για να τον παραχωρήσουν.