Προσινέτσκι: «Ο Ντζέκο μου είπε ότι φεύγει από τη Ρόμα!»

Ο εκλέκτορας της Εθνικής Βοσνίας/Ερζεγοβίνης αποκάλυψε τι του εκμυστηρεύθηκε ο διεθνής επιθετικός των «τζιαλορόσι»

Προσινέτσκι: «Ο Ντζέκο μου είπε ότι φεύγει από τη Ρόμα!»

Νέα δύσαρεστα μαντάτα για τους φίλους της Ρόμα. Οι οποίοι ακόμη να συνέλθουν από την, ουσιαστική, αποπομπή του, εμβληματικού, αρχηγού της ομάδας τους, Ντανιέλε Ντε Ρόσι κι ίσως θα πρέπει να ετοιμάζονται για μια ακόμη: του Έντιν Ντζέκο!


Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει o προπονητής του, στην Εθνική ομάδα της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης, Ρόμπερτ Προσινέτσκι, που άφησε ανοικτό ο 33χρονος επιθετικός να είναι αντίπαλος των «τζιαλορόσι» την επόμενη σεζόν μετακινούμενος σε ομάδα του Καμπιονάτο!

Ο εκλέκτορας του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Βαλκανικής χώρας και παλαίμαχος άσος είπε για τον αρχηγό του: «Ο Ντζέκο μου είπε ότι θα φύγει πιθανότατα για μια ομάδα στην Ιταλία».

Λεγόμενα που αν συνδυαστούν με την άκρατη φιλολογία περί αποχώρησης του παίκτη εδώ και καιρό, αλλά και με τα «like» του πρώτου σκόρερ (αλλά και σε συμμετοχές παίκτη) στην ιστορία της Εθνικής Βοσνίας σε αναρτήσεις φίλων της Ίντερ, που τον καλούσαν να έρθει στην ομάδα τους. δείχνουν κατά που πάει το πράγμα...

«Μένει Γιουβέντους ο Πιάνιτς»!

Αντίθετα ο 50χρονος Προσινέτσκι είχε καλά νέα για τους φίλους της Γιουβέντους αναφορικά με το μίνι - σίριαλ της υπόθεσης του Μίραλεμ Πιάνιτς: «Μίλησα και μαζί του και θα μείνει στην ομάδα του Τορίνου».