Το... μαρτύρησαν από την Ατλέτικο: ο Γκριεζμάν πάει Μπαρτσελόνα!

Ο διευθύνων σύμβουλος των «κολτσονέρος», Μιγκέλ Άνχελ Χιλ Μαρίν, δήλωσε ότι γνωρίζει, από τον... Μάρτη, ότι οι Καταλανοί θα είναι η επόμενοι εργοδότες του Γάλλου διεθνούς επιθετικού.

 

Το... μαρτύρησαν από την Ατλέτικο: ο Γκριεζμάν πάει Μπαρτσελόνα!

Αυτό που δεν λέει ο Αντουάν Γκριεζμάν, αλλά ούτε η Μπαρτσελόνα, βγήκε και το είπε... φόρα - παρτίδα άνθρωπος της Ατλέτικο Μαδρίτης. Κι όχι όποιος - όποιος, αλλά ο, διευθύνων σύμβουλος της, Μιγκέλ Άνχελ Χιλ Μαρίν.
Τι είπε; Ότι οι Καταλανοί θα είναι, από την 1η Ιουλίου, η νέα ομάδα του Γάλλου, διεθνούς, επιθετικού.
Την στιγμή που οι «μπλαουγκράνα» τηρούν «σιγήν ιχθύος» - αφού η ρήτρα του παίκτη είναι ως τις 30 Ιουνίου στα 200 εκ. ευρώ και από την 1η Ιουλίου πέφτει στα 120 - ενώ ο παίκτης μιλά με γρίφους, τύπου, «ξέρω που θα παίζω του χρόνου αλλά θα πρέπει να κάνω θυσίες», ο παράγων των «κολτσονέρος» - δίχως μαλλιά στη... γλώσσα - είπε αυτό που δεν θα ήθελαν ν' ακούσουν οι φίλοι της ομάδας του.
Ότι δηλαδή θα έχουν τον επι 5ετία ηγέτη της επίθεσης τους αντίπαλο από την επόμενη σεζόν...

Μάλιστα δήλωσε γνώστης των προθέσεων του από τον Μάρτη κιόλας...
Στο τηλεοπτικό δίκτυο «Toros» ήταν κατηγορηματικός: «Γνωρίζω πολύ καλά που θα πάει. Το ξέρω από τον Μάρτιο ήδη: στην Μπαρτσελόνα».

Λεγόμενα που μάλλον βάζουν την λέξη «τέλος», πρόωρα, στο μεταγραφικό «σίριαλ» (και) του φετινού καλοκαίριου.

Το οποίο κατά τα φαινόμενα θα έχει διαφοροετικό φινάλε από το περσινό, όταν ο «Γκρίζι» είχε μείνει στους ερυθρόλευκους της Ισπανικής πρωτεύουσας, αφήνοντας στα ...κρύα του λουτρού τους «μπλαουγκράνα», μέσω ταινίας μικρού μήκους (παραγωγής εταιρείας συμφερόντων του Ζεράρ Πικέ)!