«Kόπηκε» από την Εθνική Αλγερίας γιατί έδειξε τα οπίσθια του!

Ο Χάρις Μπελκέλμπα χάνει το Κόπα Άφρικα λόγω του... στριπτίζ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

«Kόπηκε» από την Εθνική Αλγερίας γιατί έδειξε τα οπίσθια του!

Άνω - κάτω έγινε η Εθνική Αλγερίας μια εβδομάδα πριν την έναρξη του Κόπα Άφρικα (21/06). Κι αιτία ήταν τα social media. Και μια ανάρτηση που αφορά τον Χάρις Μπελκέμπλα, όπου αποκάλυπτε τα... οπίσθια του!

O διεθνής, μέσος της Μπρεστ, το έκανε κατά τη διάρκεια του ενός online παιχνιδιού κι η κίνηση του έγινε viral στη διαδικτυακή κοινότητα.

Γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο ούτε από την Π.Ο. της Αφρικανικής χώρας ούτε από τον εκλέκτορα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της, Ντιαμέλ Μπελμαντί, ο οποίος τον έκοψε από την αποστολή της ομάδας που θα ταξιδέψει στην Αίγυπτο για την τελική φάση (21/06-19/07) του Κυπέλλου Εθνών της «μαύρης ηπείρου».

Η Αλγερινή Ομοσπονδία σ' ανακοίνωση της σχετικά επικαλέστηκε λόγους «πειθαρχίας» για την κίνηση του Γάλλου εκλέκτορα, καλύπτοντας τον πλήρως: «Η απόφαση του προπονητή εκπορεύεται από τη διατήρηση της πειθαρχίας στα ενδότερα της ομάδας η οποία θεωρείται πρωταρχικής σημασίας» ανέφερε.

Μ' απολογητική διάθεση ο χαφ της Μπρεστ

Ερωτηθείς σχετικά ο 25χρονος παίκτης για ότι συνέβη εμφανίστηκε «συντετριμμένος» και μ' απολογητική διάθεση:
«Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη απ' όλους. Ασφαλώς και δεν ήξερα ότι υπήρχε ζωντανή κάλυψη. Ότι έκανα ήταν λάθος και δεν έχει σχέση με την ομάδα και τον στόχος της. Δεν θέλω να δικαιολογηθώ. Έκανα λάθος και πληρώνω το τίμημα του. Είμαι συντετριμένος αλλά είναι σωστή η τιμωρία μου. Δεν μου φταίει κανείς πλην του εαυτού μου. Το μόνο που ζητώ είναι ν' αφήσετε την οικογένεια μου έξω απ' αυτό. Με μεγάλωσαν με καλύτερες αρχές απ' ότι εμφανίζομαι. Ελπίζω οι συμπαίκτες μου να κερδίσουν το τρόπαιο. Θα το πανηγυρίσω σαν να μουν εκεί. Ζήτω η Αλγερία!»

Εν τω μεταξύ ο Μοχάμεντ Μπενχαμάσα αναμένεται να τον αντικαταστήσει στην αποστολή των Αλγερινών στο Κόπα Άφρικα.