Μένει η απαγόρευση μεταγραφών της Τσέλσι!


Το CAS δεν έχει ορίσει ακρόαση της ένστασης που κατέθεσαν οι «μπλε» κατά της απόφασης της FIFA μέχρι το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου κι οι Λονδρέζοι δεν θα μπορέσουν ν' αποκτήσουν ποδοσφαιριστές

Μένει η απαγόρευση μεταγραφών της Τσέλσι!

Εξέλιξη με σοβαρότατες συνέπειες για την Τσέλσι, από το δικαστικό «μέτωπο». Το Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο (CAS) ανακοίνωσε την λίστα με τις ακροάσεις των υποθέσεων που θα ελέγξει το επόμενο δίμηνο και σ' αυτές δεν υπάρχει η ένσταση που κατέθεσε η ομάδα του Λονδίνου κατά της απόφασης της FIFA για την απαγόρευση μεταγραφών για δύο μεταγραφικές περιόδους (σ. την τρέχουσα κι εκείνη του Γενάρη του 2020).

Γεγονός που ουσιαστικά σημαίνει ότι η τιμωρία - που είχε επιβληθεί, τον περασμένο Φλεβάρη, στους «μπλε» εξαιτίας παρατυπιών στον τρόπο προσέγγισης ανήλικων παικτών - παραμένει αφού στις 8 Αυγούστου (παραμονή της έναρξης του πρωταθλήματος) εκπνέει το μεταγραφικό «παράθυρο» του καλοκαιριού για τις ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ.

Το παράδοξο είναι ότι η Αγγλική ομάδα θα μπορούσε να ζητήσει από το CAS το «πάγωμα» της ισχύς της τιμωρίας, ενώ εκείνη εξεταζόταν πρωτόδικα αλλά δεν το έκανε προτιμώντας άλλη δικαστική τακτική.

Mόνο ο Πούλισιτς...

Έτσι στην Τσέλσι θα πρέπει, εφόσον δεν υπάρξει κάποια αλλαγή δεδομένων, να κάνουν τα σχέδια τους με το υπάρχον υλικό, από το οποίο αποχώρησε, ήδη, ο Εντέν Αζάρ, και στο οποίο θα προστεθεί μόνο ο Κρίστιαν Πούλισιτς τον οποίον απέκτησαν τον περασμένο Γενάρη από την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Σημειώνεται ότι βάσει της απόφασης της FIFA η αποχώρηση παικτών από την Τσέλσι επιτρέπεται, όπως κι η επάνοδος δανεικών. Όχι όμως η εγγραφή νέων παικτών.