Γιόβιτς: Μικρός κοιμόμουν με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο διεθνής Σέρβος επιθετικός κατά την παρουσίαση του από τους «μερένγκες» δήλωσε «πιο ευτυχισμένο παιδί παγκοσμίως» αφού πραγματοποίησε το όνειρο του.

Γιόβιτς: Μικρός κοιμόμουν με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης!

Τον παιδιόθεν στόχο του να φορέσει, αγωνιζόμενος, την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης αποκάλυψε, κατά την παρουσίαση του, από την ομάδα της Ισπανικής πρωτεύουσας ο Λούκας Γιόβιτς.

Ο 21χρονος, διεθνής, Σέρβος στράικερ χαρακτήρισε εαυτόν ως το «πιο ευτυχισμένο παιδί στον κόσμο», όταν πήρε από τα χέρια του προέδρου των «μερένγκες», Φλορεντίνο Πέρεθ, την λευκή φανέλα, επειδή θ' αγωνίζεται «στον μεγαλύτερο σύλλογο στον κόσμο»!

Μια φανέλα, που όπως παραδέχθηκε ο παίκτης - που αποκτήθηκε αντί 60 εκ. ευρώ από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης - έχει... ξαναφορέσει, μικρός αφού μ' αυτή κοιμόταν και ξυπνούσε!
«Είναι αλήθεια. Μου τη δώρισε φίλος του πατέρα μου και από πιτσιρικάς ήμουν οπαδός της ομάδας».

Λίγο αργότερα - και πριν πατήσει το τερέν του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» για να επιδοθεί στα καθιερωμένα «κόλπα» με την μπάλα - φίλαγε, κατά τα ειωθότα, το έμβλημα της νέας του ομάδας, προς τέρψιν των φωτογράφων και των 4.500 οπαδών της, που βρέθηκαν στις κερκίδες του Μαδριλένικου σταδίου.

Χωράμε μαζί με τον Μπενζεμά στην 11αδα!

Εξάλλου, ερωτηθείς για τους στόχους του δεν έβαλε κάποιον αριθμό γκολ: «Θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα και να δείξω τις ικανότητες μου»
Αναφορικά με το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα, πριν από εκείνο των Μαδριλένων, υποστήριξε ότι δεν γνώριζε για άλλη πρόταση, χαρακτήρισε «είδωλο» τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ για τον συναγωνισμό του με τον Καρίμ Μπενζεμά τόνισε: «Είναι από τους καλύτερους παγκοσμίως κι ελπίζω να μάθω πολλά από εκείνον. Νομίζω ότι μπορούμε ν' αγωνιστούμε μαζί στην 11αδα αλλά αυτό είναι απόφαση του Ζιντάν».

Εξάλλου για τον νέο προπονητή του παραδέχθηκε ότι δεν έχει μιλήσει ακόμη μαζί του, ενώ για το νούμερο της φανέλας του έδειξε αδιάφορος («Δεν παίζει αυτό. Δεν είναι σημαντικό»).
Τέλος για τον Εντέν Αζάρ που θα παρουσιαστεί αύριο είχε μόνο κοπλιμέντα: «Είναι καταπληκτικός παίκτης, από τους καλύτερους στον κόσμο και θα είναι χαρά μου να είναι συμπαίκτης μου» είπε ο παίκτης με τα 27 γκολ σε 48 ματς ως παίκτης Άιντραχτ.