Στα 19 εκ. ευρώ έκλεισε του Τζέιμς στη Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

 

Ο 21χρονος, διεθνής, Ουαλλός ακραίος επιθετικός έγινε, με τη... βούλα, το πρώτο απόκτημα της εποχής Σόλσκιερ στην ομάδα του Μάντσεστερ.

 

Στα 19 εκ. ευρώ έκλεισε του Τζέιμς στη Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Το τυπικό σκέλος που απέμενε για την ένταξη του Ντάνιελ Τζέιμς στο ρόστερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκλείπει, πλέον, αφού οι «κόκκινοι διάβολοι» ανακοίνωσαν την ολοκλήρωση της μεταγραφής του 21χρονου, διεθνούς, Ουαλλού εξτρέμ, από την Σουόνσι, έναντι του ποσού των 19 εκ. ευρώ (χώρια τα μπόνους για την επίτευξη προσωπικών και συλλογικών στόχων).

Ο φέρελπις ακραίος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο 5ετούς διάρκειας κι αποτελεί την παρθενική μεταγραφή της εποχής του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, ως μάνατζερ της Αγγλικής ομάδας.
Ο Νορβηγός είπε σχετικά με το νέο απόκτημα της Γιουνάιτεντ: «Ο Ντάνιελ είναι ένας εξαιρετικός, νεαρός, εξτρέμ, με πολλά προσόντα, οπτική του παιχνιδιού και δουλευταράς».

Ο Τζέιμς, προϊόν των ακαδημιών των «κύκνων», σκόραρε 5 τέρματα σε 38 εμφανίσεις στην, περσινή, παρθενική του, παρουσία στην Πρέμιερ Λιγκ.

«Αυτή είναι μια από τις ωραιότερες μέρες της ζωής μου... Είμαι απίστευτα περήφανος για μένα και την οικογένεια μου. Ωστόσο η λύπη μου υπάρχει που δεν ήταν ο πατέρας μου, Κέβαν, μαζί μας», δηλωσε ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχασε, απροσδόκητα, τον πατέρα του τον περασμένο μήνα.

Ο πρώην άσος των «κύκνων», κατά την προηγούμενη μεταγραφική περίοδο, του Ιανουαρίου, είχε βρεθεί ένα βήμα από την ένταξη του στην Λιντς, αλλά τελικά πήγε σε άλλη... Γιουνάιτεντ!