Επένδυση με τον 19χρονο Τραορέ η «Γηραιά Κυρία»!


Ο πρόεδρος της Έμπολι, Φαμπρίτσιο Κόρσι, παραδέχθηκε ότι ο νεαρός Ιβοριανός θα καταλήξει, αντί 15 εκ. ευρώ, στη Γιουβέντους που θα τον... παρκάρει, δανεικό, στην Σασουόλο.

 Επένδυση με τον 19χρονο Τραορέ η «Γηραιά Κυρία»!

Τι κι αν δεν έχει (ακόμη...) προπονητή η Γιουβέντους; Ο μεταγραφικός σχεδιασμός των «μπιανκονέρι» προχωρά ανεξαρτήτως του αν ο Μαουρίτσιο Σάρι θα είναι τελικά, όπως όλοι περιμένουν, ο νέος τεχνικός της «γηραιάς κυρίας».
Θέλετε κι απόδειξη; Τα λεγόμενα του Φαμπρίτσιο Κόρσι, προέδρου της Έμπολι, ο οποίος αποκάλυψε ότι ο 19χρονος Ιβοριανός, μέσος Χαμέντ Ζούνιορ Τραορέ θ' αποκτηθεί από την πρωταθλήτρια Ιταλίας.
«Αυτή τη στιγμή που μιλάμε ο παίκτης πιστεύω, κατά 90%, ίσως και περισσότερο, είναι παίκτης της Γιουβέντους. Υπάρχει συμφωνία σε όλα.»


Ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας της Τοσκάνης παρότι ο διεθνής (με την κάτω των 23 ετών Εθνική της Αφρικανικής χώρας) είναι ήδη... φευγάτος συνεχίζει να τον ...διαφημίζει: «Είναι ένας παίκτης που μας τον ζητούσαν πολλές ομάδες οι οποίες του χρόνου θα παίζουν στο Champions League γεγονός που του δίνει αξία την οποία καλείται να επιβεβαιώσει. Τελείωσε το πρωτάθλημα εκπληκτικά και κανείς δεν θα μπορούσε να τον εμποδίσει να πάει στη Γιουβέντους.»

Κατα πληροφορίες από τη γείτονα η Γιούβε κέρδισε στον ανταγωνισμό την Φιορεντίνα η οποία έμοιαζε να έχει το «πάνω χέρι» στην υπόθεση του καταβάλλοντας στην Έμπολι το ποσό των 15 εκ. ευρώ!
Πάντως σε πρώτη φάση ο παίκτης δεν θα φορέσει τα «μπιανκονέρι» αλλά θα δοθεί για να «ψηθεί» στην Σασουόλο, αφού αρέσει στον τεχνικός της Ντε Ζέρμπι.