Πογκμπά: Πίρλο και Σκόουλς οι κορυφαίοι συμπαίκτες μου!

Ο Γάλλος, διεθνής, χαφ επέλεξε τον Ιταλό και τον Άγγλο παλαίμαχο ως καλύτερους συμπαίκτες του και τον Εγγκολό Καντέ ως δυσκολότερο αντίπαλο

Πογκμπά: Πίρλο και Σκόουλς οι κορυφαίοι συμπαίκτες μου!

Κάθε καλοκαίρι και Γενάρη ο Πολ Πογκμπά έχει την τιμητική του, αφού παραδοσιακά είναι από τα πιο «καυτά» ονόματα της εκάστοτε μεταγραφικής περιόδου και η τρέχουσα δεν αποτελεί εξαίρεση, αφού είναι κοινό μυστικό ότι ενδιαφέρει τόσο την Γιουβέντους, όσο και την Ρεάλ Μαδρίτης.

Η «γηραιά κυρία» θέλει να τον επαναφέρει στις τάξεις της, ενώ οι «μερένγκες» τον έχουν θέσει ως προτεραιότητας τους αφ' ης στιγμής ανέλαβε ο Ζινεντίν Ζιντάν την τεχνική τους ηγεσία.

Στο πλαίσιο αυτό ο Γάλλος διεθνής μέσος και κάτοχος του περσινού Παγκοσμίου Κυπέλλου μίλησε στην Αγγλική εφημερίδα «Τhe Sun» όπου, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στους κορυφαίους με τους οποίους αγωνίστηκε στο χώρο της μεσαίας γραμμής σε συλλογικό επίπεδο και τον ενέπνευσαν, αλλά και τον πλέον δύσκολο αντίπαλο, που κλήθηκε ν' αντιμετωπίσει.

Κι η «ψήφος» του 26χρονου χαφ πήγε στον Αντρέα Πίρλο και τον (συνονόματο του) Πολ Σκόουλς. Με τον πρώτο είχε συνυπάρξει στην Γιουβέντους (2012-15) και με τον Άγγλο το 2011 στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Ποιοι είναι οι κορυφαίοι μέσοι με τους οποίους υπήρξα συμπαίκτης; Είναι δύσκολο να διαλέξω. Θα πω δύο ονόματα αφού σε δύο ομάδες έχω αγωνιστεί. Λοιπόν λέω τον Αντρέα Πίρλο και τον Πολ Σκόουλς. Όσο για τον πιο δύσκολο αντίπαλο θα πω τον συμπατριώτη μου Ενγκολό Καντέ. Κι αυτός παίκτης άλλου επιπέδου»