Γκουαρντιόλα: Μόνο αν με διώξουν θα φύγω από την Σίτι!

Ο Καταλανός μάνατζερ της τρεμπλούχου Αγγλίας υπενθύμισε ότι έχει ακόμη 2 χρόνια συμβόλαιο ερωτηθείς για την φιλολογία περί ανάληψης της Γιουβέντο

Γκουαρντιόλα: Μόνο αν με διώξουν θα φύγω από την Σίτι!

Σε διακοπές, στα, πάτρια, εδάφη της Καταλωνίας, βρίσκεται για να γεμίσει τις ...μπαταρίες του ο Πεπ Γκουαρντιόλα αλλά και να θέλει ν'... αγιάσει δεν μπορεί, αφού τα δημοσιεύματα που αφορούν εκείνον και το μέλλον του δεν σταματούν.
Ειδικά εκείνα αναφορικά με το ενδεχόμενο συνεργασίας με την Γιουβέντους η οποία ακόμη αναζητά το διάδοχο του Μαξ Αλέγκρι για τον πάγκο της.

Ο Καταλανός μάνατζερ που οδηγήσε την Μάντσεστερ Σίτι στο ανεπανάληπτο, στα χρονικά του Αγγλικού ποδοσφαίρου, ρεκόρ της κατάκτησης και των 4, εγχώριων, τίτλων σε μια σεζόν (Community Shield, League Cup, Premier League, F.A. Cup) μιλώντας σε βίντεο εορταστικού χαρακτήρα των «πολιτών» προσπάθησε - για μια ακόμη φορά - να βάλει τέλος στον σχετικό ντόρο.

«Έχω ακόμη δύο χρόνια συμβολαίου και μόνο αν δεν με διώξουν δεν θα τα εξαντλήσω. Οι ειδήσεις βγαίνουν, αντιγράφονται και δεν επαληθεύονται» είπε χαρακτηριστικά για την φημολογία που τον συνέδεε με την «Γηραιά Κυρία», πριν ο Μαουρίτσιο Σάρι καταστεί υπ. αριθμ. 1 υποψήφιος για τον πάγκο της.