Έργο χάκερ το μήνυμα Αμπιντάλ σε Ντε Λιχτ με ατάκα του Γιόχαν Κρόιφ! (pic)

Ο αθλητικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα σχολίασε με δηκτικό τρόπο τις προ ημερών δηλώσεις αμφιβολίας του νεαρού Ολλανδού, για την πιθανή μεταγραφή του στην ομάδα της Καταλωνίας. Για «χακάρισμα» του λογαριασμού του Αμπιντάλ στο Instagram έκανε λόγο η Μπαρτσελόνα!

Έργο χάκερ το μήνυμα Αμπιντάλ σε Ντε Λιχτ με ατάκα του Γιόχαν Κρόιφ! (pic)

Το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Ματέις Ντε Λιχτ είναι δεδομένο κι έντονο, ωστόσο ο νεαρός Ολλανδός σταρ επιφυλάσσεται να αποκαλύψει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, περιμένοντας προφανώς την καλύτερη δυνατή πρόταση.

Ο δισταγμός του αρχηγού του Άγιαξ να πει το «ναι» στην καταλανική πρόταση έχει προκαλέσει εύλογα αντιδράσεις και δυσαρέσκεια στις τάξεις των «μπλαουγκράνα», συναισθήματα που εξέφρασε απροκάλυπτα ο Ερίκ Αμπιντάλ.

Μάλιστα, προκειμένου να σχολιάσει τη στάση του Ντε Λιχτ, ο αθλητικός διευθυντής της Μπάρτσα χρησιμοποίησε μια φημισμένη ατάκα του αείμνηστου Γιόχαν Κρόιφ, την οποία και πόσταρε στο Instagram συνοδεύοντάς της με ένα προσωπικό του σχόλιο:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Thank you johan , you are right✔ @fcbarcelona

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη E.Abidal Official (@abi22ericabidal) στις

«Όποιος διστάζει να παίξει στη Μπαρτσελόνα, δεν μας είναι πια χρήσιμος», είχε πει κάποτε ο Κρόιφ, με τον Αμπιντάλ να σχολιάζει με... νόημα: «Ευχαριστώ Γιόχαν, είχες δίκιο».

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι μία ώρα μετά το ποστάρισμα, η επίσημη Μπαρτσελόνα πήρε θέση τονίζοντας ότι ο λογαριασμός του Αμπιντάλ έπεσε θύμα χάκερ, συνεπώς το εν λόγω σχόλιο δεν «ανέβηκε» από τον ίδιο τον Γάλλο...