Τον Ρομαό «χτυπάει» ο Ερυθρός Αστέρας

Ο Τογκολέζος που έκανε 36 συμμετοχές με τη φανέλα της Ρεμς βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο των «ερυθρόλευκων» του Βελιγραδίου.

Τον Ρομαό «χτυπάει» ο Ερυθρός Αστέρας

Την πόρτα ενός πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού χτυπάει ο Ερυθρός Αστέρας και μάλιστα όπως αναφέρουν τα Μέσα της Σερβίας το κάνει με μεγάλες πιθανότητες. Συγκεκριμένα η ομάδα του Βελιγραδίου έχει στο… μάτι τον Αλεξί Ρομαό, ο οποίος έφυγε από την ομάδα του Πειραιά το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Ερυθρός Αστέρας βρίσκεται σε επαφή με τον Τογκολέζο χαφ, ο οποίος στον Ολυμπιακό είχε παίξει πολύ σημαντικό ρόλο. Ο Ρομαό μπορεί να είναι 35 ετών, όμως, αυτό δεν τον εμποδίζει να βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο. Χαρακτηριστικό είναι πως τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού έκανε 36 συμμετοχές με τη Ρεμς και σχεδόν όλες ήταν ενενηντάλεπτες.

Με τη Ρεμς έχει συμβόλαιο έως το 2020, αλλά όπως αναφέρουν οι Σέρβοι δεν θα είναι πρόβλημα για τον Ερυθρό Αστέρα να πληρώσει την αποζημίωση που απαιτεί ο γαλλικός σύλλογος για να τον κάνει δικό του. Το ποσό δεν είναι μεγάλο και στο Βελιγράδι θεωρούν πως θα καταφέρουν να πάρουν τον παίκτη για τον οποίο έχει κάνει θερμή εισήγηση ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς.